Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Poate hipnoza să te vindece de dificultățile de erecție?

Poate hipnoza să te vindece de dificultățile de erecție?


Publicat în: 2019-10-15
Disfuncția erectilă poate fi una dintre cele mai stresante probleme cu care te-ai confruntat vreodată. Poate fi deosebit de frustrant să nu-ți poți satisface partenera în mod natural și poate aduce destrămarea și celor mai înțelegătoare cupluri. Nu e de mirare că ai încerca orice variantă pentru a evita scuzele jenante din dormitor și pentru a-ți redobândi potența.

De la o vreme, se vehiculează din ce în ce mai des ideea că astfel de probleme nu ar fi mereu efectul unor cauze de natură fizică, ci și psihicul tău joacă un rol destul de important. Mai ales atunci când poți obține o erecție de unul singur, dar când vine vorba de o parteneră, dai rateuri în majoritatea situațiilor.

Ce rol are psihicul?

Poate fi vorba de o experiență sexuală trecută deosebit de neplăcută sau de lipsa de intimitate cu o anumită parteneră. Sau poate că ai fost crescut cu sentimentul de rușine față de sex, iar acest lucru îți afectează acum potența. Oricum ar fi, să știi că dacă te gândești că vei avea probleme, atunci probabil exact așa se întâmplă. Deci psihicul te poate influența destul de mult în ceea ce privește capacitatea de a-ți satisface partenera.

Hipnoza

Ok, doctorul ți-a spus că, din punct de vedere fizic, totul e în regulă și funcționează normal și natural. Deci problema este undeva ”la mansardă”. Primul lucru pe care îl poți face este să discuți cu un hipnoterapeut care te va ghida prin niște exerciții pe care le poți face singur. Dacă ai văzut diverse emisiuni pe la TV cu persoane care se apucă de cotcodăcit după o ședință de hipnoză, să știi că sunt niște totale aberații pentru publicitate și hipnoza nu funcționează deloc așa. Ci este vorba în primul rând de o relaxare profundă și de conștientizarea unei probleme de care probabil nici nu ai știut.

Niște exerciții de vizualizare și autoconvingere te vor ajuta destul de mult pentru potență și erecție, deoarece îți vor ajuta și mintea să înțeleagă că fizicul este în perfectă stare de sănătate. Ce poți obține după câteva ședințe de relaxare profundă?
- Îți vei recăpăta controlul asupra trăirilor tale sexuale
- Vei reduce sentimentul de stres pe care l-ai asociat cu o noapte de sex
- Vei ajuta la restabilirea răspunsului spontan care duce la o erecție
- Vei experimenta din nou plăcerea sexului și posibilitatea de a-ți satisface iubita

Fii sigur

Ok, ești dispus să încerci orice pentru a redeveni armăsarul care erai odată, așa că cel mai indicat este să acționezi pe mai multe căi, atât asupra cauzei, cât și asupra efectului. Dacă hipnoza te va ajuta de minune cu cauza problemelor, Sex Power te va ajuta să combați efectele neplăcute pe care stresul le are asupra ta. Mai exact, Sex Power este un supliment care stimulează pofta sexuală și este complet natural. Mai mult decât atât, nici măcar nu este nevoie să îl iei în fiecare zi, deoarece o singură administrare de Sex Power are efect pe 3-4 zile și s-ar putea să ai o adevărată surpriză – încrederea pe care ți-o dă ar putea fi singurul tratament de care aveai nevoie pentru a-ți recăpăta vitalitatea și potența!