Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Viața sexuală a proaspeților tătici

Viața sexuală a proaspeților tătici


Publicat în: 2019-10-21
Ah, a venit și vremea copiilor... Burlacul din tine este destul de fericit (surprinzător), ești un tătic încântat și emoționat, cu o soție frumoasă și o căsnicie trainică și dorești din toată inima să te implici în viața de familie. Nici nu fugi de acasă, nici nu te ferești de scutece, e un domeniu nou pe care vrei să îl incluzi în viața ta. Dar se pare că acest nou domeniu a înlocuit un altul, incitant și la fel de plăcut – viața sexuală. În materie de potență, s-a întâmplat ceva dezastruos – colegii îți spun că după ce ai copii, nivelul testosteronului scade dramatic, cel puțin pentru o vreme, ca răspuns biologic la noile responsabilități. Nu știi tu cum o fi în realitate, dar adevărul e că îți lipsește, iar a ta soție o simte și ea din plin.

Încercări disperate

Când ai copii, oportunitățile sunt puține și rare iar voi amândoi sunteți extenuați. Dar ce nu face omul pentru a-și salva căsnicia? Păi îi lasă pe copii la bunici și caută pe Google un antrenor pentru sex sau un instructor tantra, asta în disperare de cauză, că toate celelalte deja le-ai încercat. Orice idee e binevenită pentru a păstra o căsnicie fericită, pentru că aceasta e perioada în care poți fi destul de tentat să ai o aventură, într-o încercare de a-ți regăsi potența.

Așteaptă cu răbdare

Pe vremuri era destul de incitant când soția ta prelua inițiativa într-o partidă de sex și era suficient pentru a te scoate din minți. Dar în ultima vreme, e ultimul lucru la care se gândește și ea, preferând mai bine să recupereze la orele de somn. Așteaptă cu răbdare, undeva într-un colț întunecat al conștiinței, și ea știe că i-ar plăcea, doar că sunt alte priorități și poate așteaptă momentul potrivit.

Atmosfera potrivită

Amândoi stați toată ziua într-un fel de pijama, cu părul ciufulit și acoperiți din cap până în picioare de pudră de bebeluși, piure de mere sau urme de salivă. Hai să recunoaștem, nu e cea mai sexy ipostază, și nu prea te duce cu gândul la sex. Iar dacă îi propui ceva intim acum, cu siguranță sare la tine cu ceva ascuțit. Mai bine ai răbdare până în weekend când lăsați odraslele cu bunicii și, după un somn bun de câteva ore, rezervă timp doar pentru voi. Fă o rezervare la restaurantul la care v-ați cunoscut și petreceți împreună o seară ca pe vremuri, și atunci e mult mai probabil să fiți amândoi în formă și pentru dormitor.

O idee genială

Pentru multe cupluri viața sexuală când ai copii mici poate fi o adevărată provocare, dar nu te panica și ia lucrurile încet și treptat. Și mai ales când ești un tătic la început de drum, te poți suprasolicita destul de repede. Așa că fă-ți o promisiune: o dată pe lună mergeți undeva vreo două zile, doar voi doi și suplimentele tale de UP pentru potență (pentru că vei avea nevoie), fără TV sau telefoane, doar un cuplu care se regăsește. Și poate n-o să-ți meargă din prima și nu vei avea chef fantastic, de aceea e indicat, dacă tot aveți un weekend doar pentru voi, să iei și pilulele UP, care te vor transforma imediat în masculul super de odinioară, de care ea s-a îndrăgostit. O singură pastilă de UP își face efectul într-o oră, așa că savurează-ți paharul de vin și regăsește plăcerea dintr-o seară de dragoste.