Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Luptă împotriva cancerului cu ciuperca Shiitake

Luptă împotriva cancerului cu ciuperca Shiitake


Publicat în: 2019-10-23
Una dintre cele mai cunoscute specii de ciuperci din întreaga lume, mica și discreta ciupercă Shiitake este cu mult mai mult decât un ingredient delicios și exotic în salate, pizza sau omlete. Este un super aliment sănătos, cu proprietăți incredibile de eliminare a celulelor canceroase și cu efect tonic pentru sistemul imunitar. Studiile arată că această ciupercă poate reduce riscul de cancer, prin reglarea concentrației de hormoni în mod natural și stimularea proceselor naturale de apărare ale organismului.

Ciupercile Shiitake

Cafenii sau maronii, aceste ciuperci nu cresc mai mari de 5-10 cm și provin în special din Asia de Est. Dar americanii sau canadienii le-au recunoscut imediat potențialul miraculos, astfel că multe crescătorii din Statele Unite au aclimatizat acest soi și pentru continentul american. Își arată adevăratele calități pentru sănătate consumate cât mai crude, dar le poți găsi și uscate sau în diverse suplimente alimentare.

Recunoscute din antichitate

Pasiunea pentru cultura ciupercilor a fascinat generații întregi de-a lungul timpului, iar egiptenii le considerau elixirul vieții și sursă inepuizabilă de sănătate. Și chiar dacă metodele lor științifice nu erau chiar la modă, cercetătorii din ziua de azi ajung la aceleași concluzii, investigând rezultatele fascinante pe care ciupercile le au asupra sistemului imunitar.

Ingrediente unice

Shiitake este cea mai studiată specie de ciuperci din întreaga lume. Unul din motivele pentru care ciupercile Shiitake ocupă un loc important în medicina orientală este acela că ele conțin molecule destul de complexe, care nu pot fi ușor sintetizate în laborator. Cu alte cuvinte, e mult mai greu să pui într-o pastilă toate proprietățile pe care le obții când consumi ciuperca întreagă, în mod natural. Și oricum, ca orice aliment sănătos, și acesta trebuie consumat cât mai puțin procesat, preferabil în stare crudă.

Origini asiatice

Delicioasa Shiitake este un ingredient gustos și popular în multe preparate cu specific asiatic, fiind considerată atât delicioasă, cât și cu proprietăți curative. În țările de origine s-a sintetizat chiar un medicament intravenos, folosit cu succes în prevenirea recidivelor de cancer, sporirea calității vieții și a sistemului imunitar. Iar asiaticii, o populație cu o rată scăzută a bolilor canceroase și de inimă, sunt primii care recunosc și folosesc acest elixir pentru sănătate.

Shiitake ca și supliment alimentar

Poți găsi în diverse magazine naturiste ciuperci uscate, dar va trebui să găsești o modalitate de a le consuma. Dar poți beneficia de aceleași principii active care protejează împotriva cancerului și a inflamației și dacă le consumi sub formă de suplimente alimentare CancerEX, de fapt e forma cea mai comodă de a consuma un aliment sănătos, care însă nu crește pe meleagurile noastre. Dacă ai sistemul imunitar slăbit datorită vârstei sau datorită terapiei anti cancer, CancerEX te poate ajuta în mod natural să lupți împotriva simptomelor neplăcute. Și fiecare pilulă conține 282,6 mg de substanță activă, deci este necesară doar o singură capsulă de CancerEX pe zi pentru a beneficia din plin de efectele antivirale și antibacteriene ale acestei ciuperci miraculoase.