Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum închei o ceartă zdravănă - Sex de împăcare

Cum închei o ceartă zdravănă - Sex de împăcare


Publicat în: 2019-10-25
Tocmai v-ați certat puternic – prima voastră ceartă serioasă în cuplu. Se spune că micile conflicte sunt inevitabile în orice relație sănătoasă, iar ție parcă aproape ți-a trecut supărarea, dar ce te faci cu ea? Stă bosumflată cu brațele încrucișate și bodogănește ceva, neimpresionată de sărutările tale romantice. Știi tu foarte bine că atunci când e supărată, primul lucru pe care îl face e să te țină la regim în materie de sex, așa că vrei să încerci ceva diferit și să o convingi să-și verse amarul pe tine în pat. Numai gândul la ce urmează te lasă cu o erecție de zile mari, iar cuvintele încinse de mai devreme deja ți-au ridicat tensiunea, așa că... ce spui de o partidă de sex de împăcare?

Lasă furia să te stârnească

Pentru multe cupluri, o ceartă este aproape ca un preludiu verbal, iar acest lucru nu este de mirare, din moment ce adrenalina îți gonește prin vene și, în mod natural, te stârnește din toate punctele de vedere. Dar ai grijă să nu arunci insulte grele sau jignitoare niciodată în relația de cuplu, pentru că vei obținea doar o noapte singur pe canapea. În schimb, oprește-te în mijlocul propoziției și spune-i ”Îmi place cum îți lucește pielea când te enervezi” sau ”Ador cum ți se văd sânii prin tricou”, asta cu siguranță o va face să uite despre ce vorbea.

Folosește-te de umor

Pentru că orice relație sănătoasă se bazează și pe puțină autoironie, și pentru că oricum nu preferi certurile interminabile, fă o pauză la un moment dat și fă o glumă caraghioasă pe seama ta. Acest lucru o va dezarma complet și e natural să-ți răspundă la fel, iar de aici totul merge ușor și firesc spre dormitor.

Las-o să aibă ultimul cuvânt

Pentru că femeile adoră acest lucru, și oricum subiectul pe care vă certați nu e chiar așa de important. Și pentru că te-a stârnit destul de mult și erecția ta este deja vizibilă, spune-i discret ”Da dragă, sunt sigur că putem discuta despre asta și altă dată” și trage-o lângă tine sărutând-o pasional.

Stabilește un ritual de împăcare

În orice relație sănătoasă e bine să ai un ritual care să semnalizeze finalul conflictului, dorința de armistițiu și de împăcare. Dacă vezi că cearta parcă nu se mai termină, ia o sticlă de vin și toarnă puțin în două pahare, oferă-i unul și zâmbește-i seducător. Sau ieși până în grădină și culege un trandafir pe care să i-l oferi alături de un sărut. Cu siguranță își va dori mai mult și puteți face o regulă din a finaliza pactul între așternuturi.

Nu da rateuri

Pentru ca să ai tot ce dorești în relația de cuplu, trebuie să și oferi. Iar dacă tot ai descoperit că e grozav să închei o ceartă printr-o partidă de sex, atunci ai grijă să nu dai rateuri când vine vorba de performanță și de erecție, pentru că o poți enerva și mai rău și a doua oară nu-ți va mai merge. Păstrează la îndemână o capsulă Sex Power pe care o poți lua cu doar 10 minute înainte de sex, iar efectele te vor ține pentru un weekend întreg. Sex Power este plin de ingrediente naturale cu efecte dovedite asupra virilității și potenței, te ajută să te relaxezi și să îți concentrezi toată energia pe partenera ta. Cu Sex Power îi poți oferi cel mai bun sex de împăcare, astfel că următoarea ceartă nu va dura prea mult, în așteptarea plăcerii de după.