Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce îi sperie cel mai tare pe bărbații din întreaga lume

Ce îi sperie cel mai tare pe bărbații din întreaga lume


Publicat în: 2019-10-27
Avea doar 17 ani când i s-a întâmplat prima dată asta. Era un băiat normal, descoperise de curând că fetele îl plac și spera să aibă parte de cât mai multe cuceriri. Tipa cu care se combinase de curând îl atrăgea maxim. Abia aștepta să-i arate ce poate. Se sărutaseră deja de câteva ori și erau aproape să facă pasul cel mare dar ea se retrăsese în ultima clipă. Ceea ce l-a excitat și mai tare. Apoi s-a întâmplat asta.

Cea mai ciudată senzație

Erau în camera lui într-o după amiază și se mozoleau ca de obicei. Ea dădea semne că ar fi dispusă la mai mult și el era din ce în ce mai înfierbântat. Habar n-avea ce trebuia să facă dar era dispus să încerce. Tipa era ceva mai mare și mai experimentată decât el și avea așteptări mari de la ce avea să urmeze. Iar ce avea să urmeze avea să-i schimbe lui viața.

Era conștient de un singur lucru. Trebuia să reziste. Din ce văzuse el prin filme, partidele durau mult. Niciun bărbat n-a recunoscut vreodată că nu rezistă mai mult de un minut, două. Sexul era prelung. Ar fi vrut să aibă parte și se sex oral, să schimbe poziții multe, să arate că poate, că e un tip cool, că știe ce face. Dar n-a fost să fie. Când ea și-a pus buzele pe erecția lui masivă s-a dus tot. L-a cuprins o senzație de fierbințeală, l-a luat amețeala, simțea că i-a luat foc fața, că se prăbușește în interior. Era atât de bine, atât de ciudat și atât de intens încât n-a realizat că totul s-a terminat în mai puțin de un minut. Când a deschis ochii ea se uita mirată la el iar el a înțeles. S-a sfârșit.

Eșec după eșec

Astăzi, la aproape 35 de ani și multe relații eșuate, încă n-a scăpat de senzația de eșec pe care a trăit-o atunci. Experiența s-a repetat de multe ori de-a lungul anilor și mereu a avut senzația că se scufundă. A văzut de multe ori aceeași privire mirată pe diferite fețe. A înțeles că nu e capabil. Că partidele lungi la care visa nu se vor întâmpla niciodată pentru că el nu rezistă. A încercat de-a lungul anilor tot felul de tehnici. A avut parte și de relații lungi, cu tipe răbdătoare, care au vrut să-l ajute să scape de problema lui dar s-a simțit umilit. Ce fel de bărbat era el dacă totul se termina cât ai bate din palme? Ce fel de bărbat ejaculează la prima atingere? Ce fel de bărbat nu-și poate duce iubita pe culmile orgasmului?

Ultima relație

Ultima relație s-a sfârșit repejor din lipsă de sex. Devenise timorat de-a dreptul. Prefera să facă orice altceva dar să nu mai aibă senzația de arsură, de umilință, de impotență care îi făcea viața un coșmar. Se întreba mereu dacă va scăpa vreodată de problema lui cea mai grea – ejacularea prematură.

Ultima șansă la fericire – EjaControl

Într-o zi, după ce ultima relație se sfârșise în lacrimi și uși trântite, și-a zis că trebuie să găsească o soluție sau va renunța pentru totdeauna la ideea de familie, copii, fericire, la tot ce visa mai bun pentru viața lui. Să discute cu alți bărbați despre asta era imposibil. Bărbații discută despre femei nu despre problemele lor personale.

Dacă nici în 2019 nu găsea o soluție atunci clar era un caz fără ieșire.

Întâmplător, așa cum vrea destinul de multe ori, i-a ieșit în cale o poză cu un produs cu nume promițător – EjaControl. Se temea de pastile, de chimicale, de efecte adverse, n-avea chef să experimenteze cu tot felul de produse dar EjaControl era total diferit de ce mai găsise pe piață. EjaControl era un produs natural, fără efecte adverse, care promitea să-i ofere o nouă speranță. Și câtă nevoie avea de speranță. Avea doar 35 de ani, cum să renunțe la visul lui despre familie?

EjaControl i-a schimbat într-adevăr viața. N-a dat rezultate din prima zi și nici nu se aștepta la așa ceva. I-a luat timp să-și facă efectul dar și l-a făcut din plin. A scăpat treptat de frică, a început să-și controleze curând ejaculările, a experimentat cu el însuși până când i-a ieșit. Întâi a trecut de un minut, apoi de două, apoi de trei și tot așa. A înțeles că poate, că rezistă, că va avea parte de partidele vieții lui și că va putea în sfârșit să ofere plăcere femeilor din viața lui.

A reușit doar pentru că a oferit o șansă EjaControl. Astăzi e bine și mulțumește tuturor celor care oferă soluții naturale unor oameni disperați.