Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Crezi că nu te ajută dimensiunile? Nu dispera, avem soluții!

Crezi că nu te ajută dimensiunile? Nu dispera, avem soluții!


Publicat în: 2019-10-30
Mărimea penisului este una dintre cele mai frecvente surse de insecuritate la bărbați. Cu toate că un penis de o lungime considerabilă nu este în nici un fel un indicator al caracterului tău, tu ai avea mai multă încredere în tine dacă ai ști cum stai. Ai auzit poveștile conform cărora bărbații cu mașini puternice/motociclete rapide/yacht-uri impresionante vor să compenseze pentru ceva? Oare o fi adevărat?

Nu contează ce metode de mărire ai auzit că există sau cât de dotat ești, cu siguranță că la un moment dat ai luat rigla/ruleta/centimetrul de croitorie și ți-ai măsurat lungimea în erecție, așa că acum știi care îți este dimensiunea.

Cu toate că femeile spun tot timpul că dimensiunea nu contează, parcă te simți mai bine știind că ești undeva peste medie. Dar cum nu poți întreba colegii de servici cam câți centimetri au, cauți alte metode de documentare pentru a ști cum stai. Uite câteva repere pentru a ști dacă ai nevoie de suplimente pentru mărire.

Care o fi media?

Conform studiilor, media nu este atât de sus cum probabil ți-o imaginezi, deci te vei simți mai bine decât crezi. În stare de repaus, majoritatea bărbaților au în jur de 9 cm în lungime și 9,5 cm în circumferință, pe când în erecție un penis măsoară 13-14 cm în lungime și aproximativ 11,5-12 cm în circumferință. Dacă te recunoști aici, înseamnă că faci parte din cei 90% din bărbații cu dimensiuni medii, deci nu ai de ce să îți faci griji.

După ce poți să-ți dai seama?

În cadrul acelorași studii, s-au luat în considerare și alte aspecte ale fizicului uman, despre care se spune că ar sugera cât de bine dotat este un bărbat, pentru a se demonstra dacă există sau nu o legătură. Dintre toate, înălțimea a avut un rol ceva mai important, în sensul că un bărbat mai înalt va avea, de regulă, un penis ceva mai mare în erecție. Însă alte caracteristici nu au demonstrat o conexiune – greutatea, lungimea degetelor sau a nasului, numărul la pantofi, nimic nu este relevant pentru a ghici dimensiunile de sub centură.

Iar femeile nu sunt chiar atât de pretențioase în ce privește dimensiunea; bine, cu excepția cazului în care ai un micro penis, dar rareori este cazul. Este mult mai important să alegi pozițiile potrivite pentru dimensiunile tale, pentru că aici poți face o diferență majoră.

Soluții?

Cum să nu, întotdeauna există. Mai simple sau mai complicate, mai scumpe sau mai accesibile, pentru toate preferințele. Dacă ești mai curajos, ai putea apela la chirurgie, care te poate ajuta cu niște implanturi, dar acest lucru este rareori preferat chiar și de cei mai nonconformiști. Majoritatea vor alege metode mai la îndemână, cum ar fi suplimentele Lixtra, care măresc dimensiunile penisului erect pentru mai multe zile, în funcție de fiecare bărbat în parte. Dacă simți că erecțiile tale nu mai sunt ca pe vremuri, atunci e timpul pentru Lixtra, cu ajutorul căruia vei putea experimenta orgasme mult mai intense și o dimensiune vizibil mai mare. Bărbați de toate vârstele folosesc Lixtra pentru că simt nevoia de mai mult și mai bine în viața lor, te așteptăm și pe tine.