Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 5 secrete ca să o înnebunești în dormitor

5 secrete ca să o înnebunești în dormitor


Publicat în: 2019-11-01
Știi foarte bine cât e de frustrant atunci când ești în mijlocul unei super partide fierbinți de sex și îți sună telefonul pe care ai uitat să-l închizi, iar cu coada ochiului vezi pe ecran ”Șefu”. Te topești de tot, și îți piere tot cheful. Ei bine, imaginează-ți că pentru ea se întâmplă cam același lucru, când e pe culmile plăcerii și te apuci să faci ceva care nu îi place deloc (sau te oprești din ceva care îi place). S-ar putea să nu îți spună direct că degeaba te mai străduiești, mai bine se preface că e totul ok până următoarea dată când poate vei fi mai inspirat...

Toate femeile sunt puțin diferite, așa că ce știi tu că funcționa cu Diana, s-ar putea să nu fie o idee bună cu Lory. Nu te baza pe niște mișcări învățate pe de rost, ci încearcă să-ți cunoști partenera pentru a putea să îi oferi ceea ce își dorește. Uite ce spun majoritatea femeilor că adoră în pat.

Nu te opri din sărutat

Odată ce ai trecut de preludiu, s-ar putea să uiți de sărutări și să te concentrezi pe plăceri mai ”interzise”. Mare greșeală. Caută-i buzele în timp ce îți vezi de treabă și ține minte că pentru ea, sărutările profunde sunt o cale sigură spre un orgasm bestial.

Ai grijă la lubrifiere

Fără lubrifierea de rigoare, calea de la plăcere la durere e foarte scurtă. Iar dacă nu se întâmplă în mod natural, fii pregătit cu un lubrifiant parfumat pe care îl poți găsi în orice supermarket. Va fi mai plăcut și pentru tine, și vei aduna puncte valoroase pentru că te-ai gândit la acest lucru.

Accent pe zona gâtului

Pielea din zona gâtului este foarte subțire, iar vascularizația este intensă și la suprafață, deci este una din zonele puternic excitante. Folosește mișcări delicate și sărutări pasionale, lasă deoparte mușcăturile și semnele pe gât pentru adolescenți. Când simți că este aproape de momentul culminant, plimbă-ți ușor buzele de la claviculă până la lobul urechii, cu siguranță o va scoate din minți.

Vorbește-i pervers

Dar mai întâi fii sigur că preferă acest lucru în dormitor. Dacă ai o prietenă mai timidă, s-ar putea s-o pui pe fugă dacă te apuci de vorbit ”murdar”. De cele mai multe ori e o idee bună să o complimentezi într-un mod ușor pervers în mijlocul unei partide de sex, o va face să se simtă dorită.

Experimentează cu jucării și suplimente

Dacă se pare că partenera ta nu prea este satisfăcută în dormitor, poate e cazul să aduci niște ajutoare. Nu, nu e vorba de cel mai bun prieten al tău, ci de câteva jucării de dormitor. De fapt, s-ar putea să te surprindă chiar ea și să scoată din sertarul noptierei ultimul model de vibrator cu cinci viteze, pe care să-ți ceară să-l folosești pe ea. Primește ideea cu entuziasm, s-ar putea să fii surprins de ce poate face un accesoriu pentru viața ta sexuală.

Sau poate ai putea tu să-i faci o surpriză și să experimentezi cu UP, un supliment alimentar pentru stimularea potenței la bărbați. Dacă problema este erecția ta prea slabă, care se pierde cam repede, atunci UP poate fi soluția pe care și-o dorește și ea, și care te ține în priză toată noaptea. Ia o singură pastilă de UP când ajungi acasă, și așteapt-o pregătit când se întoarce și ea de la servici.