Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Fii un maestru în arta masajului erotic

Fii un maestru în arta masajului erotic


Publicat în: 2019-11-03
Există masaje de relaxare, care sunt ideale la finalul unei săptămâni de coșmar, masaje terapeutice, când vrei să încerci și o metodă alternativă de vindecare, dar și masaje erotice, care îți pot schimba viața sexuală de la bine la excelent. Pe lângă eliberarea tensiunii și inducerea unui sentiment de apropiere, masajul erotic te transpune într-o atmosferă sexy și va fi apreciat de partenera ta.

Pentru a fi un adevărat maestru în arta masajului erotic, uite câteva puncte de care trebuie să ții cont - și garantat vei aduce o schimbare în bine între așternuturi.

Pregătește atmosfera

Logic, nu? Doar n-o să te apuci de masaj în timp ce ea încă îți pregătește cartofii prăjiți sau când trebuie să scoată cățelul afară. Ar fi ideal să creezi o lumină difuză, o atmosferă parfumată și un sunet de fundal care să îmbie la relaxare.

Pregătește-ți arsenalul

Un masaj erotic necesită puțină pregătire, altfel vei fi nevoit să improvizezi și să folosești un oarecare ulei de plajă pe care l-ai găsit prin dulap. Pregătește-te din timp cu loțiuni parfumate, special concepute pentru masaj, unele chiar cu efect de încălzire locală, care vor pune sângele în mișcare și vor activa simțurile.

Începe cu relaxarea

Prima parte a acestui masaj va fi etapa de pură relaxare, de eliberare de stres, și abia apoi poți trece și la treburi mai serioase. Folosește-ți palmele pentru a aplica mișcări circulare apăsate, pe fiecare mușchi în parte, în special în zonele în care știi că se plânge de dureri. Îți va fi recunoscătoare pentru răsfăț și, după 20 de minute de relaxare totală, va fi mult mai dispusă să primească mai mult.

Continuă cu preludiul

OK, după ce i-ai masat gâtul și spatele, poți coborî din ce în ce mai jos, la partea distractivă, pe care la acest moment o meriți din plin. Stârnește-o cu mișcări lascive aproape de zonele erogene, fără să ataci din prima punctele de interes maxim. Fă-o să-și dorească din ce în ce mai mult, să se arcuiască și să te implore să continui.

Joacă-te cu imaginația

Folosește-ți mâinile sau orice jucării sexuale crezi că se potrivesc și care i-au plăcut și în trecut. La acest moment, masajul erotic se poate transforma într-o partidă de sex în toată regula, după un preludiu ca la carte care te va ridica la rangul de maestru în ochii ei. Deci lasă-ți imaginația să zboare și bucură-te de senzația alunecoasă dată de uleiul de masaj.

Fii pregătit

S-ar putea să își dorească să continui ”manual”, sau ar putea dori o partidă serioasă de sex în continuarea masajului erotic. Fii pregătit pentru orice eventualitate cu Sex Power, ca să nu o dezamăgești când ți-e lumea mai dragă. Știi că Sex Power este un supliment fantastic, care are efect până la 3 zile după administrare, deci stai liniștit și bucură-te de o potență crescută și o poftă nebună de sex. Și poate mâine va dori să-ți returneze favorul și va fi rândul tău la un masaj erotic, așa că Sex Power te ajută să fii în formă pentru o noapte de neuitat.