Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ghidul începătorilor pentru sex pervers

Ghidul începătorilor pentru sex pervers


Publicat în: 2019-11-07
Până nu demult, treburile erau destul de simple, sexul era sex, era destul de plăcut oricum și oriunde și nu aveai nevoie de altceva. Dar de la o vreme parcă ai început să-ți dorești și ceva mai mult, care să te scoată puțin din rutină și să dea puțină savoare perversă vieții tale sexuale. Genul de activități care te fac să zâmbești pe sub mustață când ți le amintești, în timpul unei ședințe plictisitoare la birou, cu un șef burtos care nu mai termină de vorbit. Oare ce ai putea să faci? De unde și cu ce să începi? Uite câteva idei pe care le-ai putea încerca chiar de azi!

Legături

Nu e nevoie să mituiești un polițist să-ți împrumute cătușele, sau să umbli prin magazine de profil după lanțuri. Folosește-te de o eșarfă, de dresuri sau de o cravată, sau pur și simplu stai deasupra și imobilizează-i mâinile deasupra capului. Dacă pare să-i placă, nu te opri, ești pe drumul cel bun. Sentimentul de a fi blocat și controlat poate fi destul de excitant pentru multe femei.

Lovituri ușoare

Câteva lovituri ușoare peste fese în momentele încinse sunt preferatele femeilor, făcându-le să se simtă obraznice. Ar trebui să începi foarte ușor și să vezi cât de mult tolerează partenera ta. Gemetele sexy sunt o invitație de a continua.

Nu o lăsa să termine

Poate fi destul de excitant să amâni momentul final, transformă această idee într-un joc erotic. Fă-o să merite orgasmul, spune-i că va termina când îi vei permite, ideea de a fi controlat este una dintre cele mai frecvente fantezii. Vezi dacă și ea își dorește acest lucru sau, dimpotrivă, dorește să fie personajul dominator.

Joc de roluri

Aici ai o grămadă de idei din care să alegi. De la clasicele povești cu șeful și secretara, elevul și profesoara, striperul și clienta, până la scenarii mai avansate cu personaje de poveste. Sau vă puteți da întâlnire într-un bar, prefăcându-vă că nu vă cunoașteți, și să reluați emoțiile de la prima întâlnire, finalizată printr-o aventură de o noapte. De regulă, jocul de roluri presupune un personaj dominator și unul care se supune, puteți testa care variantă vi se potrivește cel mai bine.

Sex în trei

Această situație este deja pentru avansați, și doar dacă aveți încredere deplină unul în celălalt. Și este deosebit de sexy să aduci un străin lângă voi în dormitor, pe care să-l împărțiți într-o partidă de sex sau, pur și simplu, să îi cereți să privească. Pentru această fantezie este necesar să stabilești un set clar și precis de reguli sau cuvinte cheie, pentru ca noaptea să nu se transforme într-un fiasco sau pentru a nu apărea conflicte și certuri între parteneri.

Experimentează cu suplimente

OK, să presupunem că nu ai o problemă de erecție și că totul este în regulă în pat. Dar ți-ai dorit mereu să încerci Dragon Power, suplimentul care te ajută să te transformi într-un adevărat armăsar. Îți dorești să-ți epuizezi până la extrem partenera, fantezia ta este să îi oferi o noapte explozivă, după care să nu-i mai trebuiască nimic o săptămână. Dragon Power este suplimentul ideal pentru o astfel de fantezie, în care nu te vei opri până la epuizare totală. Folosește Dragon Power cu câteva minute înainte de sex și pregătește-te de satisfacție totală.