Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cel mai sigur remediu contra frigului și durerilor de spate

Cel mai sigur remediu contra frigului și durerilor de spate


Publicat în: 2019-11-05
Când vine frigul cu adevărat, toate oasele încep să scârțâie. Asta era o vorbă din bătrâni care, din păcate, în zilele noastre se aplică tuturor. Toți, tineri și bătrâni, ne plângem de dureri de spate, de dureri de mușchi, de senzația de oase înțepenite de frig și de imposibilitatea de a ne odihni cum trebuie indiferent de calitatea saltelei. Și toți apelăm la dulapul cu creme și medicamente pentru o ameliorare rapidă și pentru puțină relaxare între două reprize de durere. Știi cum poți scăpa în mod natural de durerile de spate?

Detoxifiază-te!

Toxinele sunt cel mai mare dușman al nostru. Acumularea lor în organism provoacă inflamație și nu doar la nivelul organelor mari cum ar fi ficatul, splina, inima sau intestinul ci chiar la nivelul mușchilor și oaselor. Toxinele provoacă dezechilibre în sânge, scot calciul din oase, fac oasele fragile, predispun la reumatism și ne provoacă disconfort zilnic.
Reumatismul este cea mai dureroasă boală a sistemului osos pentru că ne distruge liniștea zi și noapte. Cauzele bolilor reumatice nu sunt cunoscute în întregime însă de cele mai multe ori toxinele provoacă inflamații iar inflamațiile sunt responsabile de debutul și de progresul acestei boli. Pentru o detoxifiere celulară la nivelul mușchilor și oaselor se poate folosi terapia cu magneți multipolarizanți care deschid canalele celulare și permit celulelor să se oxigeneze, să se vindece și să se detoxifieze mai bine.

Relaxează-te!

Senzația de tensiune la nivelul spatelui vine de multe ori din stresul zilnic ce se acumulează în mușchi. Mușchii contractați ai spatelui pot da senzația de durere, de greutate și disconfort fără să ne dăm seama că totul are legătură cu frica, oboseala și chiar depresia cronică. Starea de nefericire zilnică se manifestă sub formă de dureri crunte la nivelul capului, gâtului și spatelui. Senzația de frig, oboseală și umezeala asociată zilelor de toamnă se pot combate eficient printr-un masaj de relaxare sau printr-un masaj de drenaj limfatic ce elimină toxinele și stimulează sistemul imunitar. Pentru ca senzația de bine să se mențină până la următoarea ședință, terapia cu centura din lână și magneți BioBelt face minuni. Endorfinele sunt hormonii stării de bine iar noi suntem cei care le putem stimula secreția prin metode simple și eficiente.

Încălzește-te!

Îți amintești de ciorapii și de mănușile de lână pură pe care ți le împletea bunica în copilărie? Mergeai toată ziua la săniuș și nu-ți înghețau nicio secundă mâinile sau picioarele. Lâna pură era secretul. Dacă răceai, ciorapii de lână îți încălzeau picioarele rapid, pătura de lână îți provoca o transpirație sănătoasă iar a doua zi erai ca nou. Nu te durea nimic, nu simțeai frigul deși în case nu se făcea focul atât de des cum se dă drumul astăzi la centralele termice. Lâna a fost multă vreme un aliat prietenos și cald al oamenilor și este și astăzi prezentă în centurile BioBelt.

Lâna – cel mai sănătos mod de a scăpa de toxine, frig și durere!

BioBelt este o centură din lână cu efect de încălzire și reducere a inflamației și magneți care contribuie la detoxifiere. Centura biomagnetică are rolul de a reduce inflamația și durerea de spate din reumatism, contracturi musculare, osteoporoză, traumatisme, febră musculară. BioBelt ajută la oxigenarea mai eficientă a țesuturilor, la detoxifiere și încălzire și te ajută să scapi natural de durere. Centura se poate purta pe sub haine, nu provoacă transpirații, este ușor de scos și de aplicat iar efectele sunt minunate.

Ia-ți BioBelt și poartă centura biomagnetică tot sezonul pentru ca zona lombară să fie protejată de inflamații. BioBelt este de folos în multe situații și poate reduce crizele de rinichi, crampele menstruale și ale dureri ginecologice, afecțiunile prostatei și multe altele.

Bucură-te de un remediu natural, cald și bun ca în copilărie! Sănătatea e în lucrurile simple!