Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 5 motive pentru care sexul e sănătate curată

5 motive pentru care sexul e sănătate curată


Publicat în: 2019-11-09
Vești bune! Sexul te ajută să fii mai productiv la muncă. Ultimele studii făcute pe angajați (bărbați și femei) au arătat că cei care făcuseră sex cu o zi înainte erau într-o dispoziție mult mai bună iar efectele s-au menținut încă 24 de ore. Starea de bună dispoziție s-a manifestat printr-o satisfacție mai bună la muncă și printr-o energie crescută la job dar și acasă. Viața sexuală sănătoasă poate fi, așadar un avantaj în carieră.

Sexul ne face mai longevivi

Studiile făcute pe bărbați și femei pe o perioadă de 1 an au arătat că cei cu o viață sexuală activă aveau telomeri mai lungi. Telomerii sunt niște capsule protectoare de pe cromozomi care ne indică în principiu cât mai avem de trăit. Telomerii se uzează și devin mai scurți pe măsură ce îmbătrânim și se reduc considerabil la vârste înaintate. Cei care aveau vieți împlinite, fericite, active sexual și mental, aveau telomerii mai lungi față de alte persoane de aceeași vârstă. Sexul prelungește viața și fericirea în cuplu așa că faceți sex cât mai mult.

Frumusețe și tinerețe

Sexul te face să pari mai tânăr și mai plin de viață. Persoanele cu o viață sexuală activă par mereu cu 7 până la 12 ani mai tinere față de cele care și-au încheiat de ceva vreme viața sexuală. Chiar dacă ai o vârstă tot poți face sex. ActivMax este un spray pentru potență indicat bărbaților care vor să aibă un plus de siguranță în pat la orice vârstă. Sexul e sănătos și n-ar trebui să te lipsești de el pentru că ai o mică problemă.

Sănătate pentru prostată

Într-un studiu de 18 ani, făcut pe 32.000 de bărbați, medicii au descoperit că ejaculările frecvente scad considerabil riscul de cancer de prostată. De exemplu, bărbații de 40 de ani care ejaculau de 20 de ori pe lună aveau un risc cu 20% mai scăzut de cancer față de cei care ejaculau doar de 4-7 ori pe lună. Ejacularea nu implică neapărat sex dar oricum, ejaculările frecvente țin cancerul de prostată la distanță.

Sănătate pentru inimă

Bărbații tineri care fac sex frecvent au un risc mai scăzut de a face infarct, arată ultimele studii. Chiar dacă sexul la vârste înaintate predispune la infarct, sexul la adulți este terapeutic și protejează de bolile de inimă.

Sănătate pentru relație

Relațiile stabile, în care sexul este frecvent, au mai puține episoade de gelozie, certuri și stres și sunt mai puțin toxice față de cele în care sexul este rar. O relație normală, relaxată, de durată trebuie să aibă ca și component de bază intimitatea. Episoadele de gelozie apar atunci când unul dintre parteneri este rece și refuză intimitatea fără motiv. Dacă ești bărbat și ai unele probleme, nu te simți relaxat în timpul sexului, simți că nu mai ești potent, că ai probleme de erecție, spune-i soției tale acest lucru. Altfel, ea poate intra la bănuieli și poate deveni geloasă fără motiv chiar dacă n-o înșeli.

ActivMax – sex pe săturate, pentru sănătate!

ActivMax este spray-ul erecțiilor masive care trezesc plăcerea erotică în orice cuplu. Indiferent dacă suferi sau nu de probleme cu erecția, ActivMax îți dă un plus de siguranță în pat. Femeile sunt excitate vizual așa că asigură-te că provoci admirație cu erecția ta masivă. ActivMax se pulverizează înainte de sex, este natural, nu ustură, nu amorțește ci ajută sângele să circule mai bine spre penis. ActivMax te va scăpa de crizele de gelozie din cuplu pentru că vei fi cel mai tare bărbat pentru iubita ta iar ea va ști că ești doar al ei.