Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 6 motive pentru care partenera ta mimează orgasmul

6 motive pentru care partenera ta mimează orgasmul


Publicat în: 2019-11-13
Tocmai ai încheiat cea mai tare partidă de sex de luna asta, te simți grozav și ești convins că și ea este pe culmi de plăcere. Evident, doar nu poți să crezi că se preface. Nu? Sau... ești sigur? Derulezi mintal toată acțiunea, de la preludiu la orgasm, și nu poți să-ți dai seama dacă a fost pe bune sau nu. Ce motiv poate avea? Uite câteva idei pentru care partenera ta se preface.

Pentru a-și mulțumi partenerul

Femeile știu că atunci când sunt înnebunite de plăcere, partenerul lor este fericit. Așa că uneori mimează acest lucru doar pentru a te face pe tine să te simți mai bine. Vrea să-ți arate că ai făcut o treabă bună, indiferent dacă se lasă sau nu cu finalizare. Ar fi bine să nu o presezi, cu cât insiști mai mult, cu atât va fi mai dificil pentru ea.

Nu prea avea chef de sex

Da, se poate și așa, prietena ta se preface pentru că nu avea deloc chef și ai insistat prea mult, așa că ți-a dat ce vrei, lăsând la o parte plăcerea ei. Poate fi dificil pentru ea să recunoască faptul că nu se simte bine, așa că e mai simplu să-ți cânte în strună.

Pentru a întări conexiunea emoțională

Unele femei văd o partidă de sex ca modalitatea perfectă de apropiere emoțională, și mimează un orgasm ca și recompensă pentru tine, pentru a se putea simți mai aproape de tine. Știe că dacă ar spune adevărul, ar putea stârni un adevărat conflict, așa că preferă să păstreze atmosfera liniștită și senină.

Pentru că ”dă bine”

Știi vorba aia ”Repetiția e mama învățăturii”? Păi se poate aplica și în dormitor. Poate partenera ta nu e chiar expertă în obținerea unui orgasm, așa că gemetele și mișcările lascive din timpul unui punct culminant o vor ajuta să exerseze până atinge și ea perfecțiunea. Până atunci, e doar teatru, dar sesiunea de sex va fi mai fierbinte pentru tine.

Se simte nesigură

Nu toate femeile se simt confortabile vorbind despre lipsa satisfacției, așa că le este mai simplu să se prefacă. E bine să încerci o discuție despre ce i-a plăcut și despre ce altceva i-ar plăcea să încerce data viitoare.

Te manipulează

Nu e o practică tocmai frecventă, dar este bine cunoscut faptul că unele femei mimează orgasmul pentru a-și controla partenerul. Gândește-te bine dacă vrei să ai de-a face cu o femeie fatală de acest gen, pentru că problemele nu se vor opri aici.

În orice caz, ar trebui să reții că nu întotdeauna este vina ta și a lipsei tale de performanță. Poate pur și simplu nu are chef. Vrei să o ajuți puțin? Recomandă-i Clitorin, suplimentul natural pentru stimularea dorinței la femei. Se poate să aibă nevoie de un mic impuls pentru a-și regăsi dorința sexuală și Clitorin este super eficient administrat de două ori pe zi. Cu Clitorin va ajunge mult mai ușor și mai repede la un orgasm veritabil, pentru ca să nu-ți mai faci griji dacă și de data asta a fost sau nu ”pe bune”.