Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Secretul unei erecții de vis!

Secretul unei erecții de vis!


Publicat în: 2019-11-15
Erecția puternică e mândria bărbatului. Dacă nu se ține tare, nu ești bărbat. Ce te faci când ea așteaptă și a ta dă semne de oboseală? Te calmezi și găsești soluții.

Am dar nu ține

Știi deja că erecțiile stabile nu sunt punctul forte al bărbaților. Da, penisul e un mic monstru tiranic care se joacă de multe ori cu mintea ta și te bagă în belele. Când vrei și tu s-o impresionezi pe iubita ta, te trezești că erecția e ca un cauciuc dezumflat. De ce? Mister! Uneori ai o erecție atât de tare că te doare în timp ce scrii emailuri la birou iar când ajungi acasă și vrei și tu să faceți nebunii în pat nu se ridică la înălțimea așteptărilor. Care-i problema?

Ești bărbat, ești stresat și mereu ocupat

Erecțiile fragile, instabile, care apar și dispar ca prin minune, pot fi cauzate de oboseală, stres, fumat, probleme în relație, sedentarism și un nivel scăzut de testosteron. Așa că n-ar fi rău să mai treci pe la sală, să mai reduci din țigări și să-ți iei o vacanță. Știu, știu, e greu să-ți schimbi obiceiurile și tu vrei doar să te poți bucura de niște sex nebun fără complicații. Ideea e că pe termen lung chiar ai nevoie de niște schimbări. Altfel n-ai să ajungi un moș simpatic în căutare de amante ci un bătrânel trist care are o erecție pe an și aia ține fix 2 minute. Fumatul afectează vasele de sânge fine de la nivelul penisului și dacă nu ai sânge-n vene nu ai erecție puternică.

Mai dormi și tu din când în când

Dacă nu știai, în timpul somnului ai niște erecții lungi de 4-5 ore. Erecțiile din timpul somnului nu sunt acolo pentru că tu visezi frumos ci sunt felul penisului de a se reîncărca. Sângele încărcat cu nutrienți și oxigen inundă penisul în timpul somnului și îl refac. Cu cât ai mai multe ore de erecție în somn, cu atât penisul tău va fi mai elastic și mai flexibil. Asta te va ajuta în timp să-ți menții viața sexuală activă. Așa că nu mai privi somnul ca pe o pierdere de timp ci ca pe o investiție în viitoare erecții puternice.

Momentan, pune-ți un inel

Nu pe deget ci pe... organ. Nu te speria, inelul e o jucărie simpatică, nu deranjează, nu doare. Știai că inelul pentru penis te ajută să-ți menții erecția? Această mică jucărie sub formă de O se pune în jurul penisului și menține sângele acolo unde trebuie. Există inele care vibrează, inele din plastic sau din metal cromat, care arată într-un mare fel, inele solide sau subțiri, de tot felul. Important e că își fac treaba și tu te poți bucura de erecții puternice, stabile, erecții care te ajută să-ți satisfaci iubita mai intens.

Sex Power – erecții de vis pentru bărbați puternici!

Sex Power este un supliment alimentar care te ajută pe tine ca bărbat să ai erecții puternice. Chiar dacă n-ai chef de mers la sală, încă fumezi, n-ai reușit să slăbești cât ai vrut și tot n-ai apucat să dormi mai mult de 5 ore pe noapte în ultimul an, tot meriți să ai erecții puternice și să simți plăcere. Iubita ta merită mai mult. Ia Sex Power și fă-i cadou un orgasm puternic. Sex Power este un supliment care stimulează plăcerea, te ajută să ai o erecție puternică, o erecție ce nu se termină nici în câteva ore. Sex Power îți dă energie, te ajută să fii potent multe zile după ce l-ai luat, te ajută să-ți menții potența câștigată și să fii bărbat viril, capabil și puternic. Folosește-te de puterea naturală din Sex Power, suplimentul natural, din plante, care ajută sute de mii de bărbați să-și regăsească încrederea și potența și să fie capabili și relaxați în pat. Bucură-te de viață, bucură-te de plăcere și de Sex Power!