Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ești bărbat adevărat sau nu? Află acum!

Ești bărbat adevărat sau nu? Află acum!


Publicat în: 2019-11-23
Bărbații adevărați au casele pline de copii și nevestele mereu gravide. Cam ăsta era standardul bărbăției acum 100-200 de ani. Să ai copii mulți era o dovadă clară că ești puternic, stabil, potent, capabil, vânjos etc. Astăzi, când ne planificăm cu atenție familiile iar numărul de copii e mai redus, bărbăția nu mai stă în numărul copiilor. Sperma abundentă a rămas totuși dovada potenței iar a avea bebeluși fix când își dorești e dovadă de sănătate.

Nu putem avea copii!

În zilele noastre, infertilitatea e în creștere iar în 60% din cazuri problema e la bărbați. Multe cupluri vor să aibă măcar un copil iar stresul de a nu putea rămâne însărcinate le afectează enorm de mult pe femei și pune căsniciile în pericol. Tratamentele pentru fertilitate sunt scumpe, necesită timp, răbdare iar șansele de reușită nu sunt mereu de partea celor care vor copii.

Viața modernă pune în pericol fertilitatea masculină și în multe cazuri nu putem vorbi de spermă abundentă pentru că stilul de viață i-a transformat pe bărbați în sedentari, obezi, cu probleme cardiace și diabet încă din tinerețe.

Ce faci când nu ai spermă abundentă?

Problemele de fertilitate au multe cauze iar unele dintre ele pot fi combătute cu succes prin metode naturale, alimentație, sport, mai multă odihnă etc. Mobilitatea scăzută a spermatozoizilor, numărul redus, ejaculările cu cantitate redusă de spermă, forța redusă de ejaculare toate pot contribui la faptul că ea nu rămâne însărcinată și nu puteți avea copii.

Semensutra+ este suplimentul care a ajutat mii de familii din întreaga lume să aibă sarcini bune, copii sănătoși, fertilitate peste normal și spermă abundentă.

Fertilitatea și orgasmul

Multe cupluri au probleme în pat și nu pot rămâne însărcinate pentru că orgasmele lipsesc, ejacularea e redusă, plăcerea e redusă și totul e de formă. Sexul pasional este cea mai bună metodă de a rămâne însărcinată. Orgasmul puternic produce contracția mușchilor, împinge sperma mai aproape de ovul și asigură concepția rapidă și sigură. Sperma ejaculată la putere maximă și în cantitate mare ajută la concepție mai bine decât orice alt tratament sofisticat.

Fii bărbat adevărat cu Semensutra+

Vrei să ai parte de o viață sexuală sănătoasă, de orgasme puternice, de copii sănătoși și de o familie împlinită?

Simți că e vina ta pentru că soția nu poate rămâne însărcinată?

Ai vrea să te simți mai viril dar nu știi ce să faci?

Semensutra+, varianta îmbunătățită a suplimentului Semensutra, a ajutat mulți bărbați aflați în aceeași situație cu tine. Semensutra+ este suplimentul recomandat tuturor bărbaților care nu vor tratamente de fertilitate scumpe, dureroase, care să le ia timp și energie. Semensutra+ este un supliment natural iubit și apreciat de familii din întreaga lume pentru că face ce promite: orgasme mai puternice, ejaculări cu spermă abundentă, sarcini dorite și familii fericite. Nu e nevoie de mai mult pentru ca soția ta să rămână însărcinată.

Semensutra+ este natural 100%, nu are efecte adverse, nu se dă pe bază de rețetă, este ușor de luat și cu rezultate vizibile. Folosește-l și tu dacă vrei copii frumoși și sănătoși și o soție fericită!