Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ia inițiativa în dormitor și oferă-i un orgasm de neuitat

Ia inițiativa în dormitor și oferă-i un orgasm de neuitat


Publicat în: 2019-11-25
A prelua inițiativa în dormitor nu este la fel pentru toată lumea și nu înseamnă neapărat o pereche de cătușe și un bici – cu toate că e ok și așa dacă asta îți este preferința. Înseamnă a te simți sexy și plin de încredere, a oferi și a primi plăcere prin jocuri și idei pe care mereu ai dorit să le încerci. Ar trebui să lași la o parte ideile preconcepute și miturile legate de sex și să te apuci de experimentat.

Fără ”etichete”

Știu că îți este frică nu cumva să fii considerat nepriceput la pat, de aceea preferi să fii mai pasiv și să-ți lași partenera să fie stăpână pe situație. Tocmai acest gen de gândire îți dăunează, la urma urmei gusturile nu se discută și dacă tu preferi să faci sex dimineața pe balcon, ar trebui să ai libertatea de a face întocmai – numai puțină grijă la priviri indiscrete.

Discută despre ce dorești

Poate fi ușor stânjenitor la început să porți o discuție despre orgasm, plăcere sau dorințe în pat, dar să știi că îți aduce doar avantaje. Și, cine știe, poate descătușezi o adevărată zeiță în dormitor, căci și ea are vreo câteva dorințe ascunse despre care se ferea să vorbească. Așa că discută deschis cu partenera despre ce ți-ar plăcea să încerci sau mai bine, preia inițiativa și arată-i direct.

Acceptă cu umor situațiile jenante

Poate se aud sunete ciudate în timpul pozițiilor noi pe care tocmai le încerci, nu te jena și denumește-le vesel ”sunetul dragostei”. Sau poate durează ceva mai mult până când erecția ta se hotărăște să răspundă la preludiu. Stai liniștit, nu ești primul și nici ultimul care experimentează și câteva situații ciudate printre așternuturi. Nu fă mare caz de situație, acceptă cu umor și cu zâmbetul pe buze și treci mai departe.

Fă un plan

A prelua conducerea în dormitor poate necesita puțin exercițiu, dacă nu prea ești obișnuit. Încearcă să vizualizezi situațiile care îți creează plăcere, înainte de a le expune și partenerei. Nu trebuie neapărat să fii spontan, e în regulă dacă faci un plan de bătaie și apoi pui în aplicare ce ai stabilit, și alegeți împreună lucrurile plăcute care merită încercate din nou data viitoare.

Fii pregătit

Ai găsit o fantezie care te încântă? Îți place să-i comanzi să se dezbrace? Sau poate îți dorești să o legi de pat în seara asta și ea pare destul de încântată de idee. Ok, și apoi? Ești pregătit pentru ce urmează? Pentru că ar fi cam jenant ca ea să se aștepte la un orgasm de zile mari, iar tu să ai așa, o semi erecție modestă. Dacă tot vrei să fii șeful în pat, nu uita să te înarmezi cu Dragon Power, ca să te prezinți bine la ora de sex. Poți lua o capsulă Dragon Power la nevoie, când crezi că nu prea te mai țin puterile și ești în formă toată noaptea fără probleme. Dragon Power e complet natural și nu are contraindicații.