Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce reguli să respecți ca bărbat dacă te bagi la sex în trei!

Ce reguli să respecți ca bărbat dacă te bagi la sex în trei!


Publicat în: 2020-01-16
Și bărbații și femeile vor sex în trei pentru că astfel de partide au un plus de adrenalină, de nou și poate de tabu și interzis. Dacă regulile sunt stabilite, comunicate și respectate, sexul în trei ar trebui să fie ceva orgasmic, o nebunie a simțurilor. Dacă însă treceți peste regulile stabilite, totul se va termina extrem de neplăcut, cu scene de gelozie și certuri nesfârșite. Iată ce reguli trebuie să respecți tu ca bărbat!

Fii atent la reacțiile iubitei tale!

Dacă ești într-un cuplu și decideți să faceți sex în trei cu o altă fată, ține minte că iubita ta are prioritate. Mențineți contactul pe toată perioada partidei. N-o neglija nici măcar o secundă și n-o face să se simtă în plus. Atinge-o mereu, asigură-te că participă și că nu stă pe margine în timp ce tu primești tratament special. Regula unei partide în trei este că toți au orgasm și toți participă la orgasmele celorlalți. Cel mai grav lucru pe care îl poți face este să părăsești camera împreună cu cealaltă persoană și să vă faceți de cap separat.

Fii generos!

Sexul în trei nu înseamnă că tu, ca bărbat, stai întins pe spate și aștepți ca cele două bunăciuni să te atingă de sus până jos, până ajungi la orgasm. Toți cei care participă trebuie să se implice, să se pună la dispoziția celorlalți și să fie prezenți pe tot parcursul partidei. Dacă regulile stabilite înainte îți permit să faci sex oral și altei persoane, nu doar iubitei tale și să penetrezi și a treia persoană, fă asta cu tot interesul. Dacă nu te simți confortabil să faci anumite lucruri, comunică asta înainte de a începe. În timpul partidei nu trebuie să existe momente de tăcere stingherită sau disconfort mental. Dacă partida nu curge lin, de la sine, înseamnă că ați greșit ceva din start. Mai bine vă opriți decât să continuați fără chef.

Ai răbdare!

A fi generos merge mână în mână cu a avea răbdare și a lăsa lucrurile să curgă, să se desfășoare. Dacă fetele au început ceva, nu le întrerupe, nu te băga rapid între ele, nu le despărți ci așteaptă-ți rândul. Nu încerca să atragi toată atenția asupra ta și mai ales nu te supăra dacă ele au niște momente mai intense împreună. Nu fi gelos dacă iubita ta pare brusc interesată de cealaltă femeie. Eticheta unei partide în trei e destul de complexă și n-o vei înțelege din prima însă dacă ești răbdător și atent vei avea momente de pasiune intensă și nebănuită la momentul potrivit. Important e să nu faci o scenă neplăcută fix în mijlocul partidei. Nu e momentul!

Fii pregătit!

Dacă vrei să fii sigur că ai energie și că poți duce până la capăt o partidă în trei, ai nevoie de niște ajutoare. Sexul în trei e plin de surprize și te poate lua pe nepregătite. Nu vrei să-ți pierzi erecția dacă lucrurile merg mai încet, nu-i așa?

O astfel de partidă e mai lungă, uneori lucrurile se încing prea tare alteori e nevoie să-ți aștepți rândul. Ca să fii sigur că ești pe fază când trebuie, ia înainte de toate o capsulă de UP. Renunță la ideea că numai niște medicamente te pot ajuta să fii super potent în astfel de situații. Suplimentele alimentare naturale au fost inventate fix pentru ca tu să capeți siguranța și energia de care ai nevoie fără a te intoxica și fără a lua medicamente cu efecte adverse. UP este un supliment natural pentru potență extrem de apreciat de tineri și adulți din întreaga lume. Bărbații care știu să experimenteze, care vor sex pe săturate în doi sau în trei, au mereu la îndemână UP.

Ești 1 la 2? Ia-ți un ajutor!

Dacă vrei să ai o erecție puternică, atât de puternică încât să impresioneze nu una ci două femei, dacă vrei să întârzii ejacularea ca să le poți face fericite pe amândouă și să impresionezi prin dimensiune și potență, ia UP. E ideal pentru partidele în trei când tu ești unul și ele mai multe.

Fii la înălțime și nu te lăsa intimidat de numărul femeilor din patul tău!