Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 40 de ani și divorțat? Viața abia începe!

40 de ani și divorțat? Viața abia începe!


Publicat în: 2020-01-18
Ești trecut de 40 de ani și tocmai ai divorțat. N-a fost nimic dramatic, doar v-ați săturat unul de celălalt și ați hotărât să vă vedeți fiecare de drumul lui. Nu ești singurul! Încă te mai întrebi dacă vei mai avea parte de sex de azi înainte! Oare puteai face ceva mai mult? Ce greșeli ar trebui să eviți de azi înainte? Cu ce dorințe ar trebui să intri într-o nouă etapă a vieții?

Recunoaște că ai fost neglijent!

Nu te grăbi să intri într-o nouă relație serioasă. Ești rănit și ai nevoie de timp să te recuperezi. Nu mai ești învățat să curtezi o femeie, pentru că, sincer, n-ai mai făcut asta din primul an de relație. Ai lăsat lucrurile să meargă de la sine și ele s-au tot dus în jos. S-a dus întâi zâmbetul, apoi relaxarea, apoi atingerile, apoi plăcerea și sexul, și totul a devenit de complezență. Ea s-a simțit neglijată, dar s-a săturat să-ți tot aducă aminte să mai închizi televizorul și să te mai uiți și la ea.

Învață să faci sex cu plăcere!

Vrei să scapi de senzația că ești singur și părăsit? Găsește-ți o parteneră de sex! Nu, nu una cu care să te muți în următoarele două săptămâni, ci una independentă, o femeie care vrea doar sex, o femeie cu care să redescoperi cine ești și ce poți! Crezi că după 40 de ani nu mai poți? Caută Sex Power, suplimentul tuturor plăcerilor! Vei descoperi imediat de ce viața merită trăită din plin și de ce sexul adevărat aduce energie, prospețime, tinerețe și pune sângele în mișcare, mai ceva ca o tură de alergare în jurul blocului.

Uită ce știi despre sex!

Recunoaște că nu știi prea multe despre pasiune. Sexul plictisitor e de multe ori motiv de oboseală și divorț. Dacă voi doi nu vă mai atingeți și nu vă mai oferiți plăcere zi de zi, nici nu e de mirare că ați devenit niște străini. Sexul e despre surpriză, despre adrenalină, despre nebunie și extaz. Caută o parteneră care să vrea așa ceva și vei întineri cu cel puțin 5-6 ani, fără să faci nimic special.

Ai pasiuni ascunse? E timpul să le pui în practică!

Ți-ai dorit toată viața o partidă în 3? Visezi să fii dominat? Visezi la cel mai tare sex oral? E timpul să ai tot ce ți-ai dorit! Condiția e să fii suficient de potent, ca să nu te faci de rușine. Dacă ți-e greu să satisfaci una, atunci ce te faci cu două? Potența este cheia tuturor plăcerilor. Dacă ai erecții de spargi pietrele cu ele, atunci chiar și femeile mult mai tinere îți vor ceda.

Sex Power – plăcere cât poți duce!

Sex Power este suplimentul bărbaților liberi, care vor sex pe săturate, dar care vor să fie siguri că nu se fac de rușine în fața femeilor. Ai o amantă cu 15 ani mai tânără? Ia Sex Power și vei avea la fel de multă energie ca și ea. Vei fi la fel de viril ca la 25 de ani, vei simți aceeași plăcere și mai ales vei fi capabil să satisfaci orice capricioasă care vrea trei orgasme pe oră. Sex Power este un supliment natural dedicat plăcerii sexuale a bărbaților care vor să-și trăiască viața din plin, chiar și după ce au divorțat! E normal să vrei sex și e normal să impresionezi pe oricine cu erecțiile și dimensiunile tale! Meriți mai mult!