Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cel mai bun sfat pe care l-am primit când eram un bărbat disperat

Cel mai bun sfat pe care l-am primit când eram un bărbat disperat


Publicat în: 2020-01-22
Acum 3 ani am trecut printr-o criză teribilă, din care n-am crezut că voi ieși cu bine. Împlineam 25 de ani de căsnicie, aveam doi copii buni, părinți sănătoși, locuri de muncă asigurate, totul era bine cu excepția unui singur lucru. Soția mea, femeia caldă și atrăgătoare, cu care îmi petrecusem deja un sfert de secol, soția mea cea mereu îngrijită și frumoasă se transformase în ultimul timp într-o umbră. Era din ce în ce mai slabă, mai nervoasă, mai certăreață și mai agitată. Se certa zi de zi cu copiii, cu părinții mei și ai ei, cu mine, cu șeful, avea insomnii, era extrem de stridentă și de bizară.

”Nu mă mai iubești!”

Într-o zi, după o ceartă aprinsă fix după aniversarea celor 25 de ani de căsnicie, mi-a reproșat că n-o mai iubesc. Normal că o iubeam, dar ce poți să discuți cu un pachet de nervi? După luni de zile de certuri, agitație, reproșuri și scandaluri, eram la capătul puterilor. Simțeam că o iau razna. Am îndrăznit să-i spun că ar trebui să mergem la un doctor și era cât pe ce să-mi iau o palmă. Sex nu mai făcusem de luni bune, de certat ne certam continuu, de comunicat nu puteam comunica normal, eram pur și simplu extenuat.

Sunt tânăr și vreau pasiune

Într-o seară, după ceva mai multe pahare de vin, am reușit să vorbim vreo 10 minute ca oamenii normali și apoi am făcut ceva sex chinuit pentru că se vedea clar că pe ea n-o atrage nimic și că ar prefera să se termine cât mai repede. Credeți că am revenit la normal? Nu, nici pe departe. Eram din ce în ce mai singur și mai supărat, din ce în ce mai agitat pentru că certurile erau la ordinea zilei. Îmi lipsea soția, aveam nevoie de intimitate, de plăcere, eram în derivă cu totul. Între timp, am întâlnit-o pe Ramona, o femeie sexy, mereu în căutare de aventuri, mereu glumeață și atractivă. Eram gata să plec un weekend cu ea la munte, când m-a sunat Irina, prietena noastră de familie care mi-a salvat căsnicia.

”Dacă pleci acum, viața ta s-a terminat!”

Aici a intervenit Irina, o femeie de aceeași vârstă cu soția mea, o prietenă de familie, o femeie inteligentă, caldă și rațională, care mi-a atras atenția asupra unui lucru, pe care nu-l luasem în calcul: menopauza. Soția mea era la menopauză, era speriată, nu știa ce se întâmplă cu ea, era stresată, avea un dezechilibru hormonal iar eu mă comportam ca un copil răsfățat.
Irina mi-a spus așa: ”Întoarce-te cu fața spre Amalia, strânge-o în brațe, ajut-o să nu mai fie singură, speriată și tristă. Fii totul pentru ea chiar dacă e dificil. Nu spune multe, doar fii acolo pentru ea.” I-am mărturisit că eram pe picior de plecare la munte, că eram gata să-mi văd de viață, că nu mai suportam certurile și mai ales că voiam sex. Eram un bărbat încă tânăr, viril, aveam nevoie de pasiune.

”Dacă stai, trebuie să ai răbdare.”

Irina mi-a spus că ea a mers la medic și că printre altele i-a fost recomandat Clitorin, un supliment alimentar pe bază de plante, cu care și-a refăcut viața sexuală. Mi-a spus ferm și hotărât că trebuie să mergem la medic și că trebuie să luăm tot ce ne dă, pentru că altfel ajungem la divorț.

Clitorin ne-a salvat căsnicia!

Fiecare femeie vrea să fie sexy, pasională, să aibă orgasme multiple și să simtă plăcerea atingerilor. Problema e că viața, menopauza, stresul, frica intervin și strică totul. Clitorin redă femeilor pasiunea de altădată. Am luat soției mele acest supliment la recomandarea medicului. Timp de 3 luni a luat zi de zi capsulele și tocmai când ne pregăteam să nu mai luăm, a intervenit schimbarea. Amalia mi-a spus că se simte mai calmă, că se simte excitată, că ar vrea să facem sex și să ne bucurăm unul de celălalt ca altădată.
Am plecat la munte cu soția mea și am avut câteva zile de calm, relaxare și de câteva partide bune. Ne-am revenit treptat cu ajutorul lui Clitorin, suplimentul care i-a redat ei sensibilitatea, plăcerea și orgasmele, iar mie familia.