Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Prestație de top la prima întâlnire

Prestație de top la prima întâlnire


Publicat în: 2020-01-28
E sâmbătă, ziua în care ai stabilit prima întâlnire cu tipa aia super, după care te tot uiți de ceva timp. În câteva ore vei fi într-un club aglomerat, cu băutura preferată în mână, încercând să fii nostim, dar în același timp sexy și atrăgător. Dacă totul merge bine, ai șansa să creezi o legătură între voi, poate destul de puternică pentru a vă întâlni mai târziu în pat, după o invitație subtilă de a urca până la ea pentru un pahar de noapte bună.

Sexul la prima întâlnire este un concept aproape fantastic pentru multă lume, dar e grozav când ai norocul și dai peste persoana potrivită. Nu știi cum să faci să ajungi acolo? Nu avem o formulă magică, dar respectă și tu câteva indicații.

Să nu ai niciun fel de așteptări

Adică nu te gândi că dacă seara nu se termină în pat, înseamnă că ai pierdut timp și bani. Poate e doar atât, o seară drăguță, nu promisiunea unei relații de lungă durată, dar nici o aventură de o seară. Dacă se pare că nu e nici o șansă să vă înțelegeți, atunci vă puteți vedea de drum, respectuos și politicos, iar tu vei ști data viitoare ce îți dorești de la o parteneră.

Nu forța lucrurile

Fetele observă imediat, când un bărbat dirijează discuția doar înspre sex și vor fi cam dezamăgite dacă, din primele 15 minute, deja te gândești cum se va termina seara. Sunteți practic doi străini, așa că fii precaut cu aluziile, mai bine pășești pe teren sigur și o lași pe ea să-și dorească mai mult. Iar dacă tot împingi discuția spre ”hai să ne retragem într-un loc mai liniștit”, s-ar putea să pleci acasă singurel.

Cum să te pregătești

Dacă vrei să ai o prestație remarcabilă la prima voastră întâlnire, nu te stresa prea mult și nu insista pentru finalizare la orizontală. Fii sigur că știe ea prea bine că este o posibilitate, dar numai dacă îți joci bine cărțile. Las-o pe ea să decidă cum se va termina seara.
Unele femei sunt destul de deschise la ideea de sex, altele doresc să aștepte până se simt mai confortabili. Iar dacă ea e dispusă, nu înseamnă neapărat că e și bună la pat, să nu încurci aceste două idei pentru a nu avea surprize neplăcute. Și ai grijă totuși să nu bei prea mult, pentru că alcoolul nu este prietenul tău când vine vorba de prestație în dormitor.
Ai mare grijă la protecție, mai ales când nu îți cunoști partenera, asta pentru ca dimineața să nu se transforme într-un dezastru gen ”aoleu, ce am făcut?” Fii pregătit și pleacă mereu de acasă cu cel puțin două prezervative, în caz că unul este defect.

Ok, ești în sfârșit acasă la ea

Ai emoții? Se prea poate, e prima dată cu tipa cea sexy și nu ai vrea să o dezamăgești, că poate ai o șansă și la a doua întâlnire. Și cum emoțiile îți pot crea surprize neplăcute la performanță, nu pleca de acasă fără ActivMax, un spray mic și discret care este grozav pentru stimulare sexuală. ActivMax este complet natural, nu are efecte adverse și nici contraindicații, așa că până ea se schimbă în ceva mai comod, aplică rapid pe zona intimă, pentru ca s-o aștepți pregătit. Iar dacă pare destul de deschisă la minte, poți încerca ActivMax și la ea și vezi cum îi trezește pasiuni nebănuite.