Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Fă asta și soția ta va fi foarte plăcut surprinsă!

Fă asta și soția ta va fi foarte plăcut surprinsă!


Publicat în: 2020-01-30
Mulți bărbați se plâng, că soțiile lor nu mai au interes pentru sex. Sunt zeci și zeci de filme și povești, în care soțiile inventează scuze, amețeli, dureri de cap, indispoziții, ca să scape de insistențele bărbatului, care vrea sex. De ce nu mai vor soțiile sex? O fi doar vina lor sau poate, pe undeva, e și bărbatul responsabil pentru indispozițiile frecvente ale doamnei?

Surpriza 1

Închide televizorul înainte de a propune sex. Va fi atât de surprinsă, încât va accepta chiar dacă n-are chef. Mulți bărbați arată atât de puțin interes pentru soțiile lor și sunt atât de absorbiți de televizor, încât faptul că televizorul e închis, e o noutate excitantă. Dacă tu propui sex cu jumătate de gură în timp ce te uiți la un film, îi dai ei senzația că sexul e doar o nevoie fizică și că îți pasă prea puțin de ea, ca persoană. Și dacă îți pasă atât de puțin cu cine o faci, atunci rezolvă-te singur la baie.

Surpriza 2

Atinge-o mai des fără să propui sex. În căsnicie, atingerile sunt din ce în ce mai rare. Plăcerea de a pune mâna pe fața, gâtul, mâna, piciorul celuilalt, fără să ai alte așteptări, este din ce în ce mai rară. Atinge-ți soția cu plăcere, las-o să simtă că ești atras de ea și că o dorești, dar fără să miști lucrurile în direcția erotică. Las-o pe ea să propună ceva dacă are chef și simte plăcerea. Va fi surprinsă de faptul că ți-ai pus dorința ta pe pauză și ai lăsat-o pe ea să aleagă.

Surpriza 3

Încearcă să fii mai subtil și să aduci noutate. Femeile se reinventează mereu. Ele iubesc noutatea, surpriza și sunt încântate de orice schimbare, cât de mică, în rutina lor zilnică. Dacă tu, ca bărbat, porți două tricouri toată vara și două cămăși toată toamna, în relația cu soția ta ar trebui să pui ceva mai mult interes, decât investești în garderobă. Dacă rutina ta de seducție include aceleași cuvinte ”hai, facem și noi ceva în seara asta?” și ea dă ochii peste cap și zice ”haaai, să scap de tine, ca să-mi pot face și eu liniștită o baie”, să știi că ai o problemă. Nici ție nu ți s-ar scula, dacă ea ar veni la tine cu astfel de replici.

UP – pentru sex care le place femeilor!

De multe ori femeile evită sexul, pentru că știu exact cum va decurge totul. O atingere pe sâni, un sărut pe buze, penetrare scurtă și la obiect și gata, se trage cortina. Tu te duci la somn, ea rămâne frustrată că ți-a cedat și de data asta și iar ai lăsat-o nesatisfăcută. Femeile iubesc sexul, iar tu poți face mai mult de atât pentru ele. Ia UP, suplimentul natural pentru potență și soția ta îți va cere sex pentru că va simți plăcerea. Oferă-i și ei șansa unei partide adevărate, incendiare, orgasmice, pe care să și-o amintească. Ia UP și vei rezista mai mult de 2-3 minute. UP ajută bărbații să aibă erecții puternice și durabile, cu care să-și ducă soțiile pe culmile plăcerii. Surprinde-ți soția și salvează-ți căsnicia de lipsa de sex cu UP, suplimentul natural pentru potența bărbaților, care vor să-și surprindă soțiile. Fă-i plăcere și n-o mai lăsa frustrată, pentru că tu ți-ai pierdut erecția pe drum și nu-ți pasă de ea.