Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Te doare spatele? Alege o centură biomagnetică

Te doare spatele? Alege o centură biomagnetică


Publicat în: 2020-02-03
Durere de spate – auzim despre această problemă din ce în ce mai des în ultimii ani, în special din cauza sedentarismului secolului nostru și este o afecțiune care se poate transforma într-o adevărată boală, dacă o ignorăm și o lăsăm netratată. Locul de muncă ne forțează să stăm cocoșați în fața unui calculator ore întregi, iar acest lucru poate duce la reumatism prematur și la durere în zona lombară. Iar când te lovește, nu vei putea face nici cele mai simple sau banale acțiuni, vei fi complet imobilizat. În această situație ai nevoie de suport și susținere, pentru a accelera puțin procesul de vindecare și pentru a te ajuta să te ridici din pat. Uite la ce trebuie să fii atent atunci când investești într-un astfel de dispozitiv medical.

Tipul

Există mai multe tipuri de centuri, iar fiecare are un alt rol. Cel mai folosit model este cel cu susținere lombară, flexibilă sau rigidă. Ține minte că pentru accidentările mai serioase o centură rigidă este cea mai potrivită, căci îți imobilizează aproape complet zona bolnavă, ca un ghips. Dacă ai probleme și cu restul spatelui sau te deranjează o criză de reumatism, poți încerca o centură mai complexă, care oferă suport pentru partea superioară a spatelui și pentru umeri. Dacă problema ta este însă mai ușoară, atunci centura flexibilă este modelul ideal.

Dimensiunea

Ia în considerare dimensiunile tale anatomice când achiziționezi un astfel de dispozitiv, care să ți se potrivească perfect, sau cere sfatul unui specialist, dacă nu ești sigur. Un produs bun se mulează perfect pe curbura spatelui tău și urmărește conturul corpului, fără să creeze disconfort. Și majoritatea vin pe diverse mărimi, deci ai de unde alege.

Postura

Programează-te la un test pentru a-ți verifica postura și a identifica nevoile tale de susținere a spatelui. Diverse persoane pot avea nevoie de dispozitive personalizate, în cazul unei cifoze sau lordoze accentuate, pentru a scăpa de durere și pentru a corecta aceste vicii.

Ajustabilitate

Cel mai bine este să alegi o centură biomagnetică flexibilă, care să răspundă nevoilor tale de mișcare. Și cum greutatea ta poate varia în cazul unui tratament, este bine ca centura să fie ajustabilă, pentru a se adapta perfect dimensiunilor tale. De multe ori, la început va fi nevoie de strângere și fixare cât mai puternică, pentru ca pe măsură ce afecțiunea se vindecă, să ai posibilitatea de a lărgi puțin gradul de fixare.

Confortabilă

Bineînțeles, nu în ultimul rând, o centură pentru spate ar trebui să fie confortabilă, să nu creeze iritații sau zgârieturi și bineînțeles, să nu îți agraveze reumatismul. Nu are rost să cumperi un astfel de dispozitiv care să te deranjeze toată ziua și pe care să fie nevoie să îl aranjezi mereu.
Cea mai bună alegere pe care o poți face este o centură biomagnetică Biobelt – este confortabilă și îți fixează spatele într-o poziție comodă, pentru a nu agrava accidentarea deja existentă. Pe lângă susținere, Biobelt îți menține coloana vertebrală în poziția corectă, evitând presiunea asupra nervilor și mușchilor. Centura Biobelt este flexibilă, ajustabilă și o poți folosi discret pe sub haine. Iar magneții multipolarizați influențează în bine activitatea celulară, grăbind vindecarea.