Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ai învins în lupta cu cancerul? Păstrează-ți obiceiurile sănătoase

Ai învins în lupta cu cancerul? Păstrează-ți obiceiurile sănătoase


Publicat în: 2020-02-09
Lupta cu cancerul este teribilă, diagnosticul și tratamentul te pot secătui fizic și emoțional. Dar cumva soarta ți-a surâs și ți-a oferit o a doua șansă. Cu ajutorul medicinei moderne, boala este în remisie, iar tu ai din nou șansa la o viață lungă și plină de sănătate. Așa că ia-ți viața în mâini și creează o fundație solidă pentru restul vieții tale, adoptă câteva obiceiuri sănătoase alături de un supliment natural și începe chiar de azi.

Renunță complet la fumul de țigară

Complet și total, adică inclusiv la fumatul pasiv sau la variantele mai moderne ale țigărilor tradiționale - țigări electronice sau vaping. Poate fi destul de greu, dar pe lângă boala pe care tocmai ai învins-o, va fi o nimica toată. Și dacă nu reușești din prima și ai mai tras un fum din când în când, nu te lăsa, încearcă din nou de mâine, vei fi mai aproape de țelul tău cu fiecare zi fără fum. Stai deoparte de fumători și caută să te înscrii într-un grup de suport – te va ajuta enorm în drumul tău către sănătate.

Crează-ți o rutină de exerciții

E greu pentru majoritatea oamenilor din ziua de azi să găsească timp pentru mișcare, dar cu siguranță ai învățat până acum că orice investiție în sănătatea ta este un pas înainte și un lucru bun. Mai ales după perioada grea prin care ai trecut, va fi o plăcere să îți creezi o rutină plină de energie și optimism. Te va ajuta și cu stima de sine, cu sănătatea inimii și reducerea anxietății și a gândurilor negre.

Ai grijă la o greutate normală

Poate fi destul de dificil să te gândești la greutate în perioadele de criză sau de tratamente, care îți dau tot organismul peste cap. Dar gata, totul e bine, iar tu poți din nou să trăiești normal și frumos. Limitează timpul în fața televizorului, alege porții de mâncare mici și dese, ia în considerare un supliment natural și preferă să ronțăi mere decât chipsuri.

Stai conectat cu familia, prietenii și alte persoane care au reușit

Este o activitate cu adevărat puternică din punct de vedere emoțional, care te va ajuta să-ți îmbunătățești calitatea vieții și tonusul, în general. Oamenii care socializează sunt mai puțin predispuși la boală și depresie, iar o stare de spirit pozitivă este primul pas către o viață plină de împliniri. Planifică o zi din săptămână special pentru familie, mergi la întâlniri regulate cu un grup de suport și folosește social media în favoarea ta – rămâi conectat cu prietenii și oamenii dragi.

Ajută-te cu natura

Înainte de apariția medicinei moderne, omenirea a supraviețuit cu ce are natura de oferit. Nu uita de acest lucru și folosește puterea vindecătoare a naturii în avantajul tău. Încearcă să-ți faci o obișnuință din a lua în fiecare zi o capsulă de Cancerex, un supliment natural special conceput pentru a întări imunitatea și pentru a-ți reda doza de sănătate. Cancerex conține miraculoasa ciupercă Shiitake, un adevărat ingredient minune, care are o mulțime de avantaje pentru întreg organismul. Cu Cancerex ești protejat împotriva radicalilor liberi și îți ajuți ficatul să te detoxifice eficient și să te ajute să scapi de efectele secundare atât de neplăcute ale medicamentelor.