Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Frica oricărui bărbat: ejaculare slabă și prematură

Frica oricărui bărbat: ejaculare slabă și prematură


Publicat în: 2020-03-01
Ești bărbat - și cea mai mare mândrie a ta este mai jos de talie. E ceea ce te definește, și performanțele tale sunt un indicator al potenței și al virilității. Îți place să ai o viață sexuală împlinită și o performanță bine controlată pentru a te putea privi în oglindă dimineața. Așa că problemele de ejaculare prematură și slabă te pot dărâma, îți pot distruge încrederea în tine, iar asta se vede și pe fața ta. Dacă se întâmplă doar uneori, nu e motiv de îngrijorare, poți rezolva mai ușor cu un supliment natural, dar dacă devine o rutină, viața ta intimă deja este în pericol.

Ce este ejacularea slabă?

Totul pare să meargă bine în pat, ești plin de dorință și de chef de sex, doar că finalul lasă de dorit. Nu numai că ai încheiat totul la 2 minute după ce a început, dar cantitatea ejaculată e minusculă, iar orgasmul e foarte slab. Poate ai auzit că se întâmplă în mod natural după o anumită vârstă, dar până acolo mai ai mult, așa că ce o fi? Poate intensitatea orgasmului lasă de dorit, dacă obișnuiești să faci asta mai des, așa că știi cum e, cantitate și nu calitate. Dar dacă nu reușești frecvent să ai o ejaculare controlată și intensă, poate ar putea fi o altă cauză la mijloc.

Cauze posibile

Vârsta: odată cu scăderea nivelului de testosteron scade și cantitatea de spermă și intensitatea plăcerii, e un proces natural.
Alcoolul: nu e prietenul tău când vine vorba de sex, pentru că e un depresiv al sistemului nervos, care controlează și activitatea ta la orizontală. Deci mai mult alcool = libido mai mic.
Factori psihologici: poate ai un orgasm mediocru pentru că ai un istoric de depresie și anxietate, sau alte traume, care se trezesc și te chinuie în cel mai inoportun moment.
Leziuni nervoase: la nivelul măduvei spinării acestea pot duce la ejaculare prematură (pun pariu că nu ai știut) sau la un orgasm slab ca intensitate. Iar persoanele cu diabet sunt predispuse la deteriorări ale nervilor periferici.

Ce tratament poți aplica?

Exerciții pelvine: poate ai auzit de exercițiile Kegel. Să știi că sunt grozave pentru musculatura zonei intime și te pot ajuta cu o ejaculare controlată. Încordează și relaxează mușchii pelvini, ca și cum ai reține jetul de urină, și repetă de 15-20 de ori. Sunt niște exerciții discrete, nimeni nu va ști că le faci în timpul unei ședințe plictisitoare la birou și le poți repeta de 3-4 ori pe zi. Vei vedea rezultatele în câteva săptămâni.
Încearcă un supliment natural! Nu aștepta câteva luni de chin pentru a încerca în sfârșit Ejacontrol. Numele îți spune exact ce face acest supliment natural, te ajută să scapi de ejacularea prematură în primul rând. Ejacontrol se ia cu 30 de minute înaintea actului sexual și te ajută să obții un orgasm intens și o ejaculare puternică, fără efecte adverse neplăcute. Mai mult ca sigur, problemele tale sunt temporare și nu ai de ce să îți faci griji, doar fii sigur că depășești perioadele dificile cu Ejacontrol și bucură-te de o viață sexuală sănătoasă și împlinită.