Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Asta e cea mai tare jucărie sexuală!

Asta e cea mai tare jucărie sexuală!


Publicat în: 2020-02-11
În multe dormitoare, bărbații se simt în competiție cu vibratoarele. Mulți se întreabă de ce au nevoie femeile de vibratoare și alte jucării, și care mai e rostul lor ca bărbați în toată treaba asta. Faptul că te simți amenințat de un gadget care vibrează, spune multe despre tine ca bărbat. Hai să descoperim împreună care e cea mai tare jucărie din arsenalul unei femei și ce poți face ca să-ți găsești locul în toată ecuația asta complicată.

Invazia jucăriilor de silicon

Ai intrat vreodată într-un sex shop, fie el și online? Probabil că ai fost extrem de mirat de varietatea jucăriilor, de multitudinea de forme și culori în care vin acestea. Dacă ești un bărbat așa-zis normal, s-ar putea să te fi simțit puțin intimidat de avalanșa de vibratoare sub formă de ouă, baghete, subțiri, groase, roz, mov, pentru ea, pentru el, pentru cuplu și tot așa. Mulți bărbați încă se întreabă care e rostul acestor jucării și ce beneficii aduc ele unei partide.

Poți fi înlocuit de o jucărie?

Da și nu. Depinde de tine. Rolul jucăriilor, din ce în ce mai multe și mai sofisticate, este acela de a aduce un plus de plăcere ambilor parteneri. Nicio femeie nu se va simți toată viața satisfăcută de un vibrator, pentru că rolul vibratorului nu este acela de a înlocui bărbații. Rolul jucăriilor este de a oferi o experiență mai puternică, de a te ajuta să simți mai mult plăcerea sexului și de a te face să simți că ești într-o aventură, în care urmează să se întâmple ceva minunat dintr-o clipă în alta.

Cea mai tare jucărie ești tu!

Nicio jucărie de silicon sau plastic nu va putea înlocui senzațiile pe care le oferă un sărut intens, o atingere potrivită la momentul potrivit. Nicio jucărie nu va putea crea suspans, adrenalină și nebunie așa cum o poate face un bărbat. Ești cea mai tare jucărie din arsenalul ei! Nu te mai simți amenințat de o bucată de plastic. Jucăriile sunt așa cum le spune și numele... jucării, lucruri care provoacă plăcere, dacă știți să le manevrați și să le folosiți. Te poți bucura împreună cu ea de un vibrator.

Și totuși, care e cea mai tare jucărie?

Cea care vi se potrivește. Varietatea imensă a jucăriilor sexuale face greu de realizat un top. Există jucării pentru bărbați, pentru femei și pentru cupluri în cele mai variate forme, grosimi și tehnologii. Unii bărbați preferă stimularea prostatei, alții preferă stimularea altor zone. Important e să te simți bine și să-ți dorești să experimentezi.

Cum fac să mă simt bine ca bărbat?

Dacă ai tendința de a-ți pierde erecția numai de la ideea că iubita ta simte plăcere de la o jucărie, încearcă spray-ul ActivMax. ActivMax te va ajuta să ai cea mai bună erecție din viața ta în doar câteva minute. Chiar dacă nu e o competiție între tine și vibrator, tot vrei să dovedești că poți face mai multe decât el. ActivMax este un spray natural, cu substanțe active din plante, un spray care merită să îl ai tot timpul la îndemână. ActivMax te ajută să ai erecții beton chiar și în cele mai grele momente. O simplă pulverizare te va ajuta să ai o erecție spontană, puternică, o erecție de care să fii mândru și cu care să poți oferi plăcere maximă.