Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cine termină ultimul, câștigă!

Cine termină ultimul, câștigă!


Publicat în: 2020-02-18
Sunt momente în viață când nu e indicat să întârzii. La serviciu, de exemplu, căci s-ar putea să rămâi fără el. Iar în caz de vreo întârziere la mersul trenurilor, toată lumea face scandal că nu mai ajunge nicăieri la timp. Dar trebuie să știi că există o situație în care o întârziere e binevenită, ba chiar îți va câștiga puncte valoroase: când vine vorba de sex. Știi cum se spune: băieții buni termină ultimii. Și nu e vorba de cine termină ultima felie de tort, ci de ejaculare.

Poate ai impresia că atunci când e vorba de ejaculare precoce, sunt implicați în poveste o grămadă de puștani care abia descoperă ce e ăla sex (în cuplu, nu de unul singur), și care trebuie să învețe ce au de făcut până mai prind și ei ceva experiență. Te surprinde să afli că este o problemă destul de frecventă și printre adulții destul de experimentați?

E fizic sau psihic?

De regulă e o problemă de ordin psihic. Poate ești la început într-o nouă relație, ești distras și agitat, și poate puțin prea entuziasmat și nu reușești să te concentrezi pe ce se întâmplă în cuplu. Sau poate ești prea preocupat să încerci tot felul de cascadorii, că nu mai ești atent și la plăcerea ei. Să știi că majoritatea femeilor aflate într-o nouă relație își doresc o ușoară întârziere în actul sexual, și preferă să o ia mai pe îndelete, decât să alerge ca la maraton.

Cine se aseamănă se adună

Vezi și care sunt așteptările partenerei tale în cuplu. De regulă, 3-7 minute este considerat ”adecvat”. 7-13 minute este o variantă mai atrăgătoare și cu care sunt de acord majoritatea participanților. Iar peste 20 de minute vă puteți considera deja peste medie. Dacă ai o parteneră care preferă nopțile interminabile, iar tu nu poți rezista mai mult de 15 minute, ar trebui să te întrebi serios dacă într-adevăr vă potriviți. Ok, să presupunem că totuși știi ce ai de făcut în pat și ești pregătit să te distrezi la maxim toată noaptea. Vezi că mai trebuie să iei în considerare niște lucruri.

Lubrifierea

Super important, pentru că fără acest aspect, noaptea s-ar putea să se încheie mai repede, din motive ”tehnice”. Cum de ce? Păi închipuie-ți cum ar fi să aluneci pe un tobogan fără apă, îmbrăcat cu un costum din cauciuc. Nu prea merge treaba, nu? Vă puteți alege amândoi cu usturimi și dureri, ca să nu mai vorbim de faptul că pentru ea va fi foarte greu să ajungă la un orgasm. O noapte de fantezii necesită puțină pregătire, așa că ar fi bine să ai tot timpul la îndemână lubrifiant.

Fii creativ

Dacă sunteți acel cuplu care încă deranjează vecinii pe la 2 noaptea cu zgomote senzuale, atunci este nevoie și de puțină creativitate. Aceeași poziție, oricât de ”aerobică”, poate deveni plictisitoare după 20 de minute, așa că schimbați pozițiile, locația sau accesoriile. Să fim serioși, nu veți putea face asta în fiecare zi. Dar pentru acele ocazii speciale când o partidă de sex durează ore întregi, pregătiți-vă câteva fantezii la care vă gândiți de mult, sau achiziționați niște accesorii mai deocheate pe care le-ați văzut prin filme.

Cu ajutor sau fără?

Dacă partenera ta își dorește o astfel de noapte pentru aniversarea de 6 luni, nu va avea nicio problemă dacă tu alegi să folosești și un mic ajutor, sub formă de Delay Spray. Iar dacă tu vrei să nu te faci de râs și să obții o întârziere impresionantă la ejaculare, atunci pulverizează un strop de Delay Spray, care reduce sensibilitatea penisului pentru câteva ore bune. Delay Spray nu are niciun fel de anestezic, stai liniștit, vei putea să simți intens orice senzație și să reziști până dimineața.