Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Nu în seara asta, iubitule...

Nu în seara asta, iubitule...


Publicat în: 2020-03-19
Sigur ți s-a întâmplat și ție: totul e bine în cuplu, sex pasional, iubire, înțelegere și dintr-o dată, stai pe uscat. O dată sau de două ori înțelegi că nu se poate, că o mai doare capul sau că a avut o zi proastă, dar parcă numai zile din astea sunt în ultimul timp... Și începi să te indispui. Apoi te enervezi și înainte să-ți dai seama, ești un nesuferit notoriu zi de zi, nemulțumit și îmbufnat. Unde s-a dus toată pasiunea, libidoul și nopțile fierbinți? Oare câte motive poate avea pentru a te refuza în materie de sex?

La ce s-a gândit Robert?

Robert este un bărbat ca și tine, căruia i s-au cam refuzat plăcerile carnale în ultimul timp, și cu toate că a mai încercat el câte un stimulator ca să fie mai potent (poate asta era problema), se pare că tot de refuzuri s-a lovit din partea partenerei: ba ”mă simt grasă și balonată seara asta” sau ”urmăresc episodul asta, chiar vreau să văd ce se mai întâmplă”. Așa că, mai în glumă, mai în serios, a făcut un tabel cu toate ocaziile în care i-a propus soției sex pasional și ea l-a refuzat. Iar tabelul spunea că ea a acceptat doar de trei ori luna asta, refuzând o activitate distractivă 89% din timp.

E și normal, atunci când ești refuzat de 9 ori din 10, să ai îndoieli în ceea ce privește stima de sine și să te întrebi dacă totul e ok în cuplu. Dar să știi că problemele legate de libido sunt frecvente în majoritatea cuplurilor, mulți se confruntă cu această problemă la un moment dat. De cele mai multe ori se întâmplă după ce trece perioada nebună de la început și începe să se instaleze rutina. Adeseori ce îți dorești tu nu se potrivește cu ce vrea ea, și trebuie puțină muncă pentru a ajunge la un numitor comun. Iar dacă tu ești cel care cam stă pe uscat, este frustrant și enervant să nu ți se mai îndeplinească dorințele în pat.

Care pot fi motivele pentru scăderea dorinței?

Multiple și nenumărate, în funcție de cuplu. Dar cele mai frecvente sunt oboseala, o problemă de imagine, grija pentru copii și familie sau... un alt partener. Dar nu te gândi imediat că te înșală, poate doar are nevoie de un mic stimulator: un pahar de vin și o atmosferă plăcută pentru a pune lucrurile în mișcare. Poate e doar o perioadă nefastă, mai ai puțină răbdare!

Doar în seara asta sau pentru totdeauna?

Te întrebi, inevitabil, dacă așa va fi viața ta de acum înainte și oare cum (și dacă) vei suporta. Îți trec prin minte nopțile în care te vei simți singur și nesatisfăcut, sau zecile de refuzuri de care te vei lovi din partea partenerei tale. Normal că viața ta sexuală nu se poate finaliza aici, așa ceva nu poți accepta. Deci ce poate urma? Poate o altă parteneră? Să îți înșeli soția? Asta nu duce niciodată la nimic bun.

Comunicarea este de bază într-o situație de acest gen și poate fi secretul care îți salvează relația. Comunicarea și Spanish Fly, pe care ar trebui să-l strecori subtil în conversație ca o eventuală soluție pentru problema voastră. Spanish Fly este un stimulator grozav pentru o noapte de sex pasional și o poate ajuta în nopțile în care nu are chef de nimic. Nu mai este nevoie s-o facă doar ca îndatorire, Spanish Fly o va ajuta să readucă plăcerea și pasiunea în dormitor. Stimulează libidoul atât pentru tine cât și pentru ea, este complet natural și poate fi micul secret care vă salvează căsnicia.