Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce stil ai în dormitor? Ești un taur în pat sau un șoricel timid?

Ce stil ai în dormitor? Ești un taur în pat sau un șoricel timid?


Publicat în: 2020-03-23
Nu contează dacă vrei să recunoști sau nu, cu siguranță faci și tu parte din una din categoriile de mai jos, sau măcar poți recunoaște câteva din fostele tale partenere aparținând unui anumit tip. Ai tu preferințele tale de acum și sper că știi de care să te ferești și pe care să le iei acasă.

Vorbăreața

Nu prea poți să-ți dai seama: ești la un interviu, ai de-a face cu o persoană deranjată la cap, care o fi având nevoie de vreun tratament natural pentru psihoză sau îți laudă potența și te îndrumă să continui că e bine ce faci? Sau poate toate astea la un loc? Nu te deranjează o persoană care discută în pat, dacă știe ce să spună. Și e super să afli că ceea ce faci e apreciat. Dar e o fină diferență între limbaj de dormitor și o adevărată polemică, cât timp tu te străduiești din răsputeri.
Dacă în timpul partidei de sex ea începe să vorbească despre cine știe ce eveniment monden, fugi spre ușă cât te țin picioarele, nu ai nevoie de o astfel de relație. Ai timp destul de vorbărie, iar în pat sunt acceptate doar subiecte legate de acțiunea ce tocmai se desfășoară.

Cea care oferă

Nu știi sigur dacă ai fost un taur în pat seara asta, pentru că se pare că ea a avut grijă de tot. Tot ce știi este că ești super satisfăcut, iar ea e complet mulțumită să îți facă pe plac, fără să ceară nimic în schimb. Dacă ai un strop de decență în tine și te interesează cât de cât fata asta, ai grijă să primească și ea ceva de la tine, reciprocitatea e firească în orice relație.
Se poate să ai lângă tine genul de persoană care se simte bine când oferă, și care nu se lasă până când nu te ridică pe culmi. E cineva drăguț de avut în preajmă, dar ai grijă să nu se simtă folosită.

Cea care ia

Da, egoista în pat, cea care e plină de promisiuni până obține ce și-a dorit. Odată ce a terminat, ar fi bine să finalizezi și tu cât mai repede, vrei sau nu vrei, nu prea mai contează. Cu o astfel de persoană cu siguranță ai nevoie de un tratament natural pentru potență, căci greu o vei satisface.
Dacă te recunoști ca fiind tu genul care doar ia în pat, ai grijă că vine vremea când te lovește dragostea, și atunci se schimbă foaia, vei deveni peste noapte cel care oferă și vei vedea și tu cum e.

Cea care experimentează

Nu există limite la ceea ce ar putea să-și dorească în această relație, sau dacă sunt, să știi că sunt foarte departe. Ar fi bine să împărtășești această pasiune că dacă nu, te vei trezi că ai de făcut chestii pe care nici nu ți le-ai închipuit. Nicio poziție nu iese din discuție, nicio locație nu e exagerată, nicio jucărie nu trebuie lăsată neprobată!

Începătoarea

Nu neapărat virgină, dar destul de începătoare încât să nu prea aibă idee ce e de făcut și cum se ajunge la final. Într-o situație din asta, nici nu știi cum să te simți: dezamăgit, plin de compasiune, pe post de învățător... Dacă te afli aici, este cel mai bine să fii înțelegător, pentru că o gestionare greșită a situației o poate marca definitiv.

Nu contează cu care din genuri te confrunți

Adevărul este că bărbatul trebuie, înainte de toate, să fie plin de potență și să poată oferi ceea ce trebuie în aceste momente. Degeaba râzi tu de ea că e începătoare, dacă tu nu ți-ai luat suplimentul de Potemax și ești la fel de pasiv ca și ea. Este bine să ai mereu la îndemână tratamentul natural Potemax, pentru a putea fi un adevărat taur în pat, dacă dai cumva de o domnișoară care are chef de experimente toată noaptea. Ridică-te la înălțimea situației cu Potemax și dezlănțuie fiara din tine!