Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Poți să ai o prietenă fericită dacă ai un penis mic?

Poți să ai o prietenă fericită dacă ai un penis mic?


Publicat în: 2020-05-20
Întotdeauna va exista o adevărată bătălie între două tabere: cei care spun că e important să ai o mărime considerabilă și cei care nu sunt foarte dotați. Pentru unii, plăcerea pentru sex vine din mulți centimetri în plus și nici nu concep altceva. Pentru alții (adică ceilalți) conteză mai mult ce faci cu ea pentru a satisface libidoul feminin. Probabil că adevărul este undeva la mijloc. Degeaba ești dotat dacă nu ai idee cum să atingi o femeie. Și poți să o duci pe culmile plăcerii și fără să fii deținătorul unui record de mărime.

Dacă te simți cu musca pe căciulă și știi că nu prea te-a înzestrat natura, fii atent la iubita ta și la reacțiile ei, la dorința sexuală dintre voi și judecă singur: pare a fi pe deplin mulțumită de tine? Sau ar mai trebui să mai lucrezi la tehnică? Există câteva trucuri și poziții pe care ar trebui să le ții minte pentru a avea o prietenă fericită.

Preludiul

Da, știu că ai auzit des acest lucru, dar o să-l auzi și mai des. Dacă preludiul este eficient și lung, atunci ai foarte puțin de făcut când chiar treci la treabă. Femeile sunt amatoare de preludiu și dacă nu ai mulți centimetri sub talie, ar trebui să te concentrezi pe a deveni expert în acest domeniu. Libidoul feminin nu ar mai trebui să fie un mister pentru tine, iar preludiul ar trebui să includă tot ce știi tu că îi place. Poți să te ajuți și de mici jucării sexuale în acest sens, există o grămadă de variante pe la magazinele de profil. Nu te limita la penetrarea propriu-zisă, ce e mai important ar trebui să se întâmple până atunci: inventează jocuri pe roluri, vorbește-i pervers și folosește tot felul de stimulente vizuale pentru a-i trezi dorința sexuală, va fi încântată și te va ierta ușor pentru lipsa de dotare.

Nu fă mare caz

Cel mai dezastruos lucru pe care l-ai putea face ar fi să te jenezi și să te rușinezi, sau să vii cu tot felul de scuze într-un moment care ar trebui să fie plin de plăcere. Poate mai mult te deranjează pe tine decât pe ea. La urma urmei, îi poți oferi satisfacție și prin alte metode, nu neapărat penetrare, nu te feri să le încerci.

Profită de poziții

Da, poți folosi și acest truc, iar plăcerea pentru sex va rămâne aceeași, și pentru tine dar și pentru ea. Există anumite poziții în care penetrarea este mai eficientă, chiar și cu mai puțini centimetri.
Pe la spate – este de departe cea mai indicată, deoarece îți va face penisul să pară mai mare, printr-o penetrare adâncă. Asigură-i și ei o poziție confortabilă, cu ajutorul pernelor sau a altor accesorii. În această poziție îți poți folosi și mâinile cu multă imaginație, folosește-te de asta.

Ai grijă de zona intimă

Ar fi bine să te gândești la epilare în această zonă, pe lângă faptul că vei arăta ca un actor de filme pentru adulți, ar putea fi și un truc bun pentru ca penisul tău să arate mai mare. Iar dacă nu ai mai încercat asta până acum, va fi o surpriză plăcută și pentru ea.

Adu ajutoare Ideea este să te folosești de orice ajutor posibil pentru a stimula libidoul feminin și dorința sexuală. Așa că poți să-i sugerezi să încerce Clitorin, măcar ca experiment, pentru a încerca senzații noi și nebănuite. Clitorin este un supliment pentru femei, care poate readuce în cuplu plăcerea pentru sex și o va ajuta să ajungă mult mai ușor la orgasm. Asta e și ideea, nu? Dacă tot o ai mai mică, asta e, trebuie să muncești ceva mai mult în pat pentru a avea o prietenă fericită, dar poți găsi un ajutor de nădejde în Clitorin. Și atunci când o vei vedea că geme de dorință, nu mai stă nimeni să măsoare centimetri.