Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce face un cuplu fericit înainte de culcare

Ce face un cuplu fericit înainte de culcare


Publicat în: 2020-06-12
Normal că o să te gândești numai la sex, orgasme și o erecție fermă, chestii pe care le-ai prefera în fiecare noapte dacă se poate. Dar mai sunt și alte lucruri pe care un cuplu fericit le face înainte de culcare. Este important să petreceți puțin timp împreună, doar pentru voi, nu contează dacă este jumătate de oră sau doar câteva minute. Oricât de obosit ai fi, extenuat și fără energie, trebuie să găsești măcar câteva minute pentru a pune în practică unele din ideile de mai jos.

Închide telefonul sau măcar dă-l pe silențios

În primul rând, lumina albastră a ecranului îți va fugări somnul. Și în plus, dacă stai pe telefon când ea e toată drăguță pe lângă tine, o să faci mai mult rău, căci se va simți neglijată și ignorată. Ai avut timp toată ziua pentru social media și alte chestii, acum e timp rezervat pentru voi, pentru intensificarea plăcerii în cuplu și pentru interacțiune.

Uită de serviciu

Nimic bun nu se poate întâmpla, din punct de vedere profesional, după ora 9-10 seara. Și nu îți folosește la nimic dacă te tot gândești la lucru și la birou și la acte și la termene limită. Alea vor fi acolo și mâine, așa că ia-ți gândul de la treabă și concentrează-te pe iubita ta. Ai să vezi cum urma de energie care ți-a rămas se poate transforma instantaneu într-o noapte de pasiune, o erecție fermă și o iubită fericită.

Mergeți la culcare în același timp

În primul rând, nu o să-ți deranjezi partenera când te vei strecura în pat două ore mai târziu. În al doilea rând, ai mai mari șanse să ai parte de o partidă de sex dacă sunteți amândoi în pat în același timp. După ce a adormit, șansele ca tu să ai parte de noroc sunt foarte mici.

Relaxare prin masaj

Un masaj ușor și relaxant înainte de culcare reduce anxietatea și vă apropie ca și cuplu. O atingere poate comunica mult mai mult decât niște simple cuvinte, apropierea fizică vă poate ajuta să împărtășiți mai mult și va arăta partenerei grijă și implicare. Și evident, e cea mai bună metodă care duce la intensificarea plăcerii în dormitor și la o nesperată noapte de nebunii.

Alungă copiii și animalele de companie

Conform specialiștilor psihologi, singurul moment când ar trebui să-ți lași copilul să doarmă cu tine este atunci când are un coșmar. În rest, dormitorul trebuie să fie spațiul vostru privat, pentru intimitate. La fel e și cu animalele de companie. Știu că îți iubești enorm cățelul, dar dacă doarme în pat cu voi, sunt șanse ca nimeni să nu aibă parte de un somn odihnitor. Te vei trezi lipsit de energie, iar cățelul poate dormi și restul zilei, tu nu.

Nu vă certați asupra serii

Știi vorba aia, că nu trebuie să vă culcați supărați? Un cuplu fericit respectă mereu această condiție. E un moment de relaxare, nu ar trebui să-ți alerge sângele prin vene de nervi. Nu vei dormi bine și mâine va fi îngrozitor de greu cu nivelul de bunădispoziție. În plus, dacă sunteți certați, șansele să ai parte de ”ceva bun” scad drastic. Vă poate salva doar sexul de împăcare.

Încheie seara cu o partidă de dragoste

Evident, un cuplu care se înțelege bine are parte în mod constant de satisfacție în pat. Dacă știi că nu te poți descurca ușor cu o erecție fermă, Sex Power este salvatorul tău. Efectul Sex Power durează 3-4 zile, vei avea parte de intensificarea plăcerii și o poftă nebună, iar ea va fi cea mai fericită femeie din lume. Uite așa, cu Sex Power uiți și de cearta de mai devreme și de serviciu și de copii, și poți încheia seara cu dragoste și satisfacție.