Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Sfaturi pentru ejaculare controlată

Sfaturi pentru ejaculare controlată


Publicat în: 2020-06-14
Ca majoritaea bărbaților, ești și tu puțin îngrijorat în ce privește performanța ta în pat. Te-ai întrebat cel puțin o dată dacă o fi de ajuns? De vină sunt tot felul de informații confuze pe care le primești de prin social media, de la prieteni care se laudă puțin prea tare cu o viață sexuală sănătoasă și evident, nici filmele pentru adulți nu prea te ajută cu încrederea în tine. Oare o fi chiar așa, cu tipii respectivi? Asta ar trebui să fie standardul și pentru tine? Oare nu cumva fostele se referă la tine ca la ”tipul acela pe care nu-l ține prea mult”?

Adevărul este că majoritatea bărbaților nu au de ce să-și facă griji, puțini rezistă fără întrerupere mai mult de 12 minute și asta este mai mult decât suficient pentru o prietenă în stare avansată de excitare. Nu vei avea parte de situații jenante dacă știi că te încadrezi în această limită de timp. Oricum, reține că preludiul este mult mai important decât o acțiune prelugită de dus-întors. Dacă îți faci treaba ca la carte înainte, nici nu vei avea nevoie de o ejaculare controlată, căci ea va fi gata mult înaintea ta. Hai să vedem ce spun și alți bărbați ca tine despre prevenirea unor situații jenante.

George

”De regulă, la mine funcționează dacă mă gândesc la cu totul altceva. De multe ori îmi spun în gând: ”Of, gresia asta e incredibil de rece”sau ”Cam alunec pe canapeaua asta, cred că ar trebui să schimbăm poziția”. Și sper să funcționeze. De cele mai multe ori merge, dar am avut și ratări. Ei bine, asta e, mai stau puțin, mai fac o glumă și o iau de la capăt.”

Ionuț

”Eu prefer să comunic cu partenerele mele, de cele mai multe ori stabilim un semn pentru momentele în care sunt aproape. O trag ușor de păr sau o bat încet pe spate, chestie care ar trebui să însemne să o lase mai moale sau să schimbăm ceva. Nu cred că e nimic rușinos să recunoști că se apropie momentul și să vrei să te oprești. Prietena ta ar trebui să înțeleagă, dacă vreți să aveți o viață sexuală sănătoasă.”

Cristian

”Pe mine de obicei mă ajută un prezervativ, în caz de excitare supremă. Mai desensibilizează zona și mă ajută să dureze mai mult. Și mai este o chestie la care apelez, poate părea puțin cam ciudat, dar chiar funcționează. Mă ajută dacă pun presiune pe testicule, dacă le strâng puțin, pur și simplu dispare senzația aia că vei termina imediat. Nu știu dacă funcționează și la altcineva, dar hei, omul încearcă orice pentru a scăpa din situații jenante, nu? ”

Iulian

”Eu am descoperit acum ceva timp o soluție salvatoare, că toți căutăm așa ceva. Un coleg de breaslă mi-a spus de Prematrol, că ar fi super eficient pentru o ejaculare controlată. Mai ales că am aflat că este și complet natural, deci nu îmi va da cine știe ce efecte adverse ciudate, am spus da, ok, încerc și eu o dată Prematrol. A fost super! Am avut parte de excitare maximă, iar Prematrol m-a salvat de o situație jenantă, așa că nu mă mai despart de el.”