Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Vrei să ai parte de sex ca la 25 de ani?

Vrei să ai parte de sex ca la 25 de ani?


Publicat în: 2020-06-16
Ca un vin bun, viața sexuală doar se îmbunătățește cu timpul. Atunci când ești la început și nu prea știi ce faci, nici nu bănuiești doza de satisfacție care va veni odată cu experiența. Când ești ca un învățăcel pe băncile școlii vieții, nu prea te gândești la virilitate sau stimularea potenței, toate astea sunt încă un mit. Când ai 20 de ani, abia dacă începi să înțelegi ce e aia o femeie, pe când, atunci când te apropii de 30, deja ești pregătit să te așezi la casa ta. Cum se întâmplă totul? Cum ajungi de la ”habar n-am ce să fac cu asta” la ”iubito, vei avea parte de satisfacție maximă în seara asta”?

18 de ani – ce să fac cu asta?

Știi lucrurile de bază și te mulțumești cu asta. Ai intrat, ai ieșit, cam asta e tot. Și pare ok, că nici partenera ta nu are idee de mai mult. Stă ea acolo așa, de parcă ar fi satisfăcută, dar nu poți ști sigur. Și parcă nici nu contează așa de mult. Jucării sexuale? Care-i faza? Și ce să faci cu ele, când ai și tu în dotare tot ce ai nevoie? Cu alte cuvinte, nu e nimic spectaculos, e doar un eveniment la care ești bucuros să participi. Doar doi oameni care se mișcă haotic, în speranța că poate poate vor produce până la urmă un orgasm.

22 de ani – cunoaștere de sine

Pe la vârsta asta începi să te cunoști, cum stai la capitolul virilitate, în comparație cu alții, poate ai sau nu nevoie suplimentară de stimularea potenței, pentru că deja ai auzit de niște băieți cam de vârsta ta care o cam dau în bară deja cu performanțele sexuale. E vârsta la care începi să mai alegi dintre partenere, nu te mai mulțumești cu oricine acceptă să meargă acasă cu tine. S-au dus zilele alea în care treceai direct la penetrare, de parcă era o cursă pe care trebuia să o câștigi. Ai mai înțeles care e treaba cu preludiul și începi să te folosești de asta.

24-25 de ani – o mică revoluție

Da, e perioada în care se schimbă un lucru esențial: începi să te gândești la carieră. Sexul parcă nu îți mai ocupă tot timpul (și toată materia cenușie) și începi să te gândești că ar fi bine să renunți doar la joburile sezoniere de la mare și să începi să faci ceva cu viața ta. Așa că, dacă vrei toată viața ta să faci sex ca la 25 de ani, ar trebui să ții minte că e totuși o perioadă în care începi să dezvolți o doză de responsabilitate. Mai lași deoparte nopțile pierdute prin cluburi, pentru că de dimineață trebuie să te prezinți la interviuri și vrei să faci o impresie bună. Nu e timpul pentru o prietenă, ci e momentul să-ți concentrezi toate eforturile înspre a obține un job bun. Așa că aventurile tale se rezumă la distracție, fără atașamente.

27-28 de ani – vrei mai mult

Pe la vârsta asta, sexul de ocazie ți se pare perimat și se pare că ești pregătit pentru mai mult. Nu te mai interesează atât de mult numărul de partenere și începi să fii interesat de calitatea femeii pe care o ai în pat. Deci nu mai contează cea mai bună partidă, ci cea mai bună femeie. La acest moment, începi să te preocupi mai mult de ce înseamnă satisfacție și pentru ea și îți dorești s-o vezi mulțumită.

Peste 30 de ani - știi ce vrei

După ani de zile de experimentări, deja știi ce vrei și cauți un anumit tip de femeie. Poate nu ar fi chiar așa de rău să te așezi chiar la casa ta. Aoleu, sex cu o singură femeie toată viața? Hai că nu e chiar așa de rău, e momentul în care UP îți vine în ajutor, ca supliment pentru virilitate. Probabil nu ai nevoie chiar în fiecare zi, dar e bine să ai la îndemână UP, dacă tot vrei să petreci o noapte sălbatică și să faci sex ca la 25 de ani. Stimularea potenței nu mai e un secret pentru tine și știi exact ce ai de făcut. Iar dacă vrei să o faci și pe ea să se simtă dorită, ia un UP și fă-ți de cap toată noaptea.