Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Lipsa de încredere îți afectează libidoul? Sex pentru timizi

Lipsa de încredere îți afectează libidoul? Sex pentru timizi


Publicat în: 2020-06-18
Nu e chiar ușor să inițiezi o partidă de sex, atunci când ești timid. Dacă te apucă fricile, este aproape imposibil, iar gândurile care îți invadează imaginația îți pot face rău. Noroc că până acum ai avut parte de prietene mai îndrăznețe, care nu aveau nicio problemă să preia conducerea la capitolul intim. Nu e chiar ușor să fii plin de dorință, dar să nu ai curaj să-i dai un impuls în direcția dorită. Astfel, îți refuzi o uriașă doză de plăcere sexuală, când ai putea să îți faci de cap.

Practica e de bază

Unul din principalele motive pentru care ești timid în dormitor poate fi lipsa de experiență. Iar cea mai bună metodă de a scăpa de această povară este să practici intens, cât de mult poți, pentru a ajunge la performanță și a căpăta încredere în tine. Știu că în capul tău sunt o sută de întrebări: ”Dacă mă apucă o disfuncție erectilă?”, ”Ce mă fac dacă nu pot să îi ofer plăcere sexuală?”, ”Dacă își dă seama de lipsa de încredere pe care o am și începe să râdă?” Știi ceva? Ieși din capul tău. Concentrează-te doar la senzații și la trupul fierbinte din fața ta și o să vezi cât de bine merg lucrurile.

Descoperă ce îți place și ție, și ei

Poate lipsa de încredere nu provine de la disfuncția erectilă imaginară pe care ai impresia că o ai. Ci din faptul că nu prea știi ce îi place ei, și nici ție. Tu accepți orice o fi, dacă e vorba de sex, dar ar fi timpul să realizezi ce îți face cu adevărat plăcere în pat. Nu îți place când e prea agresivă? E în regulă, poți opta pentru altă parteneră. Nu îți place că stă ca o scândură și nu face nimic? Iarăși, nu ești obligat să te mulțumești, poți cere ce îți dorești de la partenera ta. În același timp, fii atent la ce o face pe ea să geamă de plăcere, iar dacă nu știi, e în regulă să o întrebi ce-și dorește.

Uită de experiențele neplăcute

Se poate ca timiditatea să plece de la un eveniment neplăcut din trecut. Nu lăsa o singură persoană care a reacționat nepotrivit să îți distrugă viața sexuală pentru totdeauna. Nu înseamnă că toate fetele se vor purta la fel. Alege cu grijă o parteneră și cunoaște-o cum trebuie înainte să vă aventurați în pat. Chiar dacă simți un puternic impuls sexual față de o potențială iubită, e bine să o mai inviți întâi la vreo două întâlniri, pentru a vedea dacă vă potriviți. Trăiește în prezent și uită nopțile ratate, toți avem parte și din astea. Dar dacă toți le-am pune la inimă, nimeni de pe lumea asta nu ar mai îndrăzni să ajungă în pat.

Afișează încredere în tine

Chiar dacă trebuie să te prefaci la început, mimează încrederea în tine, iar aceasta va veni. Vei vedea cum te vor percepe cei din jur, concepția lor e posibil să se schimbe total. Iar fata aceea care nici nu te-a observat până acum, nu își va mai putea desprinde privirea de la tine. Îmbracă-te așa cum ți-ai dorit mereu, e primul indiciu pe care lumea îl observă și cea mai ușoară modalitate de a te face remarcat.

Acțiuni nonverbale

Nu e neapărat să ceri cu voce tare ceea ce îți dorești. Îi poți arăta și prin limbajul trupului, ceea ce e mult mai sugestiv, și îți va fi și ție mai ușor. Iar dacă vrei să îți iei gândul de la disfuncția erectilă care tot ai impresia că te atacă, ține un Sex Power la îndemână, ca să fii sigur. N-o să te poți abține să nu-l iei, mai ales când știi că Sex Power îți oferă un impuls sexual de nestăvilit, exact ce iubita ta a așteptat atât de mult. Oferă-i o noapte de plăcere sexuală îmbunătățită cu Sex Power și vei vedea cum se va transforma sub mâinile tale dibace, care acum adoră să preia inițiativa.