Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să faci sex fantastic în fiecare zi

Cum să faci sex fantastic în fiecare zi


Publicat în: 2020-06-28
Știai că sunt cupluri care fac sex în fiecare zi? Da, există cupluri în relații de lungă durată, nu adolescenți plini de hormoni, care aleg să facă asta pentru plăcerea și fericirea lor. Pentru că plăcerea e cel mai sigur mod de a ține relația vie. Povestea cuplului care face sex în fiecare zi după 10 ani de căsătorie e de-a dreptul fascinantă. Vrei să știi cum se menține pasiunea pe termen lung?

Pentru început, dormiți dezbrăcați

Imaginează-ți cum ar fi să-ți vezi iubita sau soția dezbrăcându-se în fiecare seară. Deja simți un impuls puternic legat se sex, nu-i așa? Apoi te dezbraci și tu. Tensiunea sexuală crește. Sunteți deja la jumătatea drumului spre o partidă fierbinte. Chiar dacă sunteți certați, supărați, obosiți, stresați, excitația e deja acolo pentru că plăcerea sexuală s-a instalat în minte. Nu poți să rămâi supărat pe cineva când te lipești de el cu tot corpul. Intimitatea actului de a te culca dezbrăcat alături de cineva e un afrodisiac fantastic. Toată rutina zboară pe fereastră.

Propune-i asta soției sau iubitei tale. S-ar putea să fie reticentă la început dar nu renunța la idee. Începeți cu o noapte. Descoperiți plăcerea dormitului fără haine, apoi propune-i să faceți asta o săptămână, o lună și tot așa până când totul devine normal, firesc. Tu, ca bărbat, te vei simți mai masculin, mai puternic. Faptul că îți vezi corpul, îl apreciezi, îl iubești, te va face să ai un caracter masculin, îți va da un impuls de a fi bărbat viril, capabil, încrezător.

Apoi creați-vă un "meniu" sexual

Sexul poate deveni repetitiv și plictisitor dacă nu există variație. Ceea ce mulți dintre noi numesc sex se rezumă la penetrare și neapărat orgasm. Există plăcere sexuală fără orgasm? Da. E acea plăcere care vine din relaxare, confort, siguranță și o parte de excitație sexuală.

Plăcerea și intimitatea sexuală poate veni din multe surse și în multe moduri. Sexul e mult mai mult decât o penetrare adâncă. Creați-vă o listă cu ceea ce sunteți dispuși să oferiți. Lista poate conține mângâieri, atingeri, masaj, mesaje cu poze sexy, sex oral sau pur și simplu o declarație de dragoste.

Întreabă-ți partenera în fiecare seară ce are pe meniu, ce e dispusă să facă. Apoi spune-i și tu la rândul tău ce ți-ar plăcea să faci. Organizați-vă meniul pe feluri: aperitiv, felul 1, felul 2 și desert. Puneți pe masă meniul și alegeți în fiecare seară ceva. Astăzi sunt dispus să ofer doar desert. Ce poate constitui un desert? Un masaj pe spate. Ce poate constitui un aperitiv? O poză sexy care să creeze exitație pentru mai târziu. Ce poate constitui felul principal? Sex cu penetrare sau doar sex oral. Voi stabiliți. Important e să aveți opțiuni și să fiți deschiși la a le exprima.

Pune plăcerea ei pe primul loc

Pentru bărbați orgasmul e relativ simplu și rapid. La femei orgasmul vine mai lent. Așa că plăcerea ei trebuie să fie prioritară. Dacă ea ajunge la orgasm în fiecare seară va fi fericită. Nu vei avea mai puțin caracter masculin dacă vei pune plăcerea ei pe primul loc. Dacă simți un impuls de a rezista ideii că plăcerea ei e o prioritate, lasă-l deoparte. Tu, ca bărbat, vei avea orgasm oricum. Ea are nevoie de ceva mai multă atenție. Ești dispus să fii bărbat și să ai grijă de femeia ta?

Cum ai grijă de plăcerea ei?

Bărbatul potent e bărbatul care poate menține o erecție până când femeia de lângă el a ajuns la orgasm. O erecție puternică e un stimulent vizual. Chiar dacă faceți numai sex oral, erecția e semnul că ești prezent, că îți place ceea ce primești, că ești excitat. Uneori trebuie să menții o erecție câteva minute, alteori o oră. Pentru că plăcerea sexuală se manifestă prin erecție. UP este un supliment alimentar care te va ajuta să ai erecții puternice, dure, rezistente, care să excite vizual și să ofere orgasme intense iubitei tale noapte de noapte. Vrei să faci sex fantastic în fiecare zi? Ia UP, supliment natural pentru stimularea potenței și pentru caracter masculin. Oferă-i femeii de lângă tine sex fantastic seară de seară și viața voastră va fi fericită chiar și după 10 ani de relație!

UP – relații lungi cu sex fantastic seară de seară!