Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să-ți recapeți încrederea sexuală după o despărțire dureroasă

Cum să-ți recapeți încrederea sexuală după o despărțire dureroasă


Publicat în: 2020-06-30
Mulți bărbați trec prin perioade dificile după o despărțire sau un divorț. Faptul că au fost respinși le dă o lipsă de încredere cumplită, îi face timizi și fricoși. De aici și până la o disfuncție erectilă sau mai simplu, faptul că nu pot menține o erecție, e doar un pas. Lipsa de încredere afectează rapid viața sexuală, potența și erecțiile. Cum să ai satisfacție când sexul, partea cea mai intimă a ta, e afectată? Există diverse mituri și idei populare care îți spun ce să faci ca să scapi de frustrare, furie și lipsa de încredere. Sunt ele reale? Funcționează?

Mitul 1 – Ca să treci peste cineva, treci sub altcineva

Să-ți ignori sentimentele și să faci sex cu oricine îți iese prima dată în cale pare o soluție, dar nu este. S-ar putea ca emoțiile negative să-și spună cuvântul și să-ți afecteze erecția fix când ți-e lumea mai dragă. Și chiar dacă nu-ți afectează erecția, senzația de după va fi una de și mai mare frustrare. Ca să-ți recapeți încrederea ai nevoie de relaxare nu de 4 shoturi de alcool și de o partidă de o noapte. Alcoolul accentuează senzația de disfuncție erectilă iar la urmă vei rămâne cu un și mai mare stres și cu senzația că ți-ai pierdut de tot stima de sine.

Mitul 2 – Sexul de despărțire e cel mai bun

Mitul că sexul de despărțire e cel mai bun circulă peste tot. Ideea că sexul ar fi perfect din cauză că sunteți amândoi furioși și plini de adrenalină te poate încânta. Ideal ar fi să nu faci așa ceva pentru că senzația de satisfacție vine la pachet cu sentimente contradictorii. Iar sentimentele contradictorii te sapă de energie. Adrenalina se duce și îți vei aduce aminte din nou că ești pe punctul de a fi părăsit, că vei rămâne singur și că ai ratat o relație. Lasă emoțiile negative să-și facă de cap o perioadă pentru că apoi îți vei reveni.

Mitul 3 – Hai să mai testăm patul poate ne împăcăm

Din nou, un mit larg răspândit e acela că o partidă ocazională de sex după despărțire poate reface relația. În unele cazuri poate fi adevărat dar de cele mai multe ori nu e așa. Sentimentele negative te vor umple din nou de furie, frustrare și dacă îți reveniseși cât de cât, o vei lua de la capăt cu lipsa de încredere, stres, lipsă de potență și toată lista de probleme. Ca să-ți refaci doza de încredere și să scapi de stresul despărțirii trebuie să te detașezi de fosta și să te descoperi pe tine, bărbatul care erai înainte.

Mitul 4 – Bărbații nu sunt atât de afectați de despărțiri

Fals. Bărbații au sentimente, emoții, trăiesc intens fiecare moment al relației iar despărțirea îi afectează profund. În multe cazuri, despărțirea provoacă sentimente intense care îi fac pe bărbați să se izoleze, să se retragă în sine și să nu-și mai dorească relații pe perioade lungi. Problema e că mulți bărbați sunt luați prin surprindere de despărțiri, ceea ce e și mai grav pentru că le dă o lipsă de încredere profundă.

Mitul 5 – Trebuie să-i arăți fostei că nu-ți pasă că v-ați despărțit

Ideea că trebuie să arăți lumii și mai ales fostei că nu-ți pasă e complet greșită. Chiar dacă ego-ul tău îți spune să nu arăți că te doare, dă-ți voie să suferi și să ai o perioadă grea după o despărțire. Vei avea perioade de lipsă de încredere, partide eșuate din cauza unor episoade de desfuncție erectilă sau chiar impotență legată de stres. Totul va trece dacă îți dai voie să procesezi emoțiile negative.

Sex Power – încredere și satisfacție într-o nouă etapă

Simți că nu mai reziști și că ai nevoie de o partidă nebună de sex care să te scoată din suferință? Ia Sex Power, supliment natural, și îți vei regăsi bărbăția pentru o partidă fantastică. Ai găsit o tipă superbă care vrea doar sex? Fii pregătit! Sex Power îți va oferi potența cu care te mândreai altădată! Veți rupe patul toată noaptea pentru că vei avea o erecție tare ca piatra și care va dura ore în șir. După o astfel de noapte vei scăpa de stres, de lipsa de încredere și vei redeveni bărbatul potent care cucerea pe bandă! Dă-ți voie să fii tu însuți alături de Sex Power – capsula perfectă după despărțire!