Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să faci sex ca la 25 de ani chiar dacă ai 50 sau mai mult

Cum să faci sex ca la 25 de ani chiar dacă ai 50 sau mai mult


Publicat în: 2020-07-04
Sexul după 50 de ani nu e doar plăcut ci absolut necesar. Te va umple de energie, bună dispoziție și îți va aduce din nou zâmbetul pe buze. Ca bărbat ești încă în putere, așa că ce-ar fi să-ți iei soția de mână și să faceți sex ca la 25 de ani? Copiii sunt plecați, aveți casa doar pentru voi, așa că puteți redescoperi fără întreruperi acea plăcere pe care ați pus-o pe locul 2 multă vreme.

Cel mai bun sex din viața ta!

Cam cum îți imaginezi că e sexul pentru majoritatea celor de 50 de ani? O partidă rapidă de 10 minute odată pe an, de ziua ta sau a ei? Câte o încercare eșuată de sex pe întuneric finalizată prea repede pentru că... dureri de spate? Ei bine, nu! Ultimele studii arată că cel puțin o treime din cuplurile de 50 de ani fac cel mai aventuros și mai bun sex din viața lor. Partidele celor de 50+ durează în medie 25 de minute și partenerii schimbă cel puțin 3 poziții. Ei știu ce vor, sunt încrezători, au răbdare și simt plăcere mai ceva ca la 25 de ani.

Cum seduci o femeie de 50 de ani?

Chiar dacă tu, ca bărbat știi ce vrei, femeia de lângă tine nu știe. Poate n-ați mai făcut sex de ceva vreme. Poate n-ați mai stat față în față ca amanți, nu ca părinți sau soți de ceva vreme. Poate ai descoperit o poziție nouă și ai vrea să o încercați. Poate ai descoperit un supliment nou pentru potență și ai o erecție de zile mari. Poate că ai pur și simplu chef ca la 25 de ani. Vrei să-i transmiți ceva? Amintește-ți cum procedai la 25 de ani. Ce făceai ca să stârnești pasiunea? O surprindeai cu un cadou, o scoteai în oraș, o făceai să se simtă specială, o atingeai des, o sărutai cu pasiune și o făceai să se simtă dorită. De ce n-ai face-o și acum? Femeia e tot femeie și la 20 și la 50 de ani. Ca să simtă plăcere, trebuie curtată.

Cum să fii potent ca la 25 de ani

Chiar dacă sunteți energici și plini de viață ca la 25 de ani, sexual sunteți puțin diferiți. Așa că înainte de a încerca o poziție pe care ați folosit-o ultima dată acum 20 de ani, ar fi bine să aveți o perioadă de tatonări și discuții. La bărbați testosteronul începe să scadă după 30 de ani, așa că libidoul și potența scad treptat. Erecțiile apar mai greu și sunt ceva mai dificil de susținut. Femeile sunt cel mai probabil la menopauză, așa că au și ele niște nevoi speciale. Dacă vreți să faceți sex ca la 25 de ani, ar fi bine să faceți rost de UP, supliment natural pentru potență pentru bărbați și de un lubrifiant foarte bun pentru femei. Asta ca să vă bucurați în voie de plăcere fără limite.

Ce poziții folosim la 50 de ani?

50 de ani e o vârstă excelentă pentru sex chiar dacă e nevoie de unele adaptări. Pozițiile cele mai bune sunt cele cu tine, ca bărbat, deasupra, pentru că în acest fel este favorizată circulația sângelui spre penis. Dar cu un supliment pentru potență precum UP, puteți avea satisfacție în orice poziție. Un alt pont ar fi să încercați sexul de dimineață pentru că atunci erecțiile sunt cele mai tari. Dar din nou, UP te ajută să ai erecții puternice în orice moment al zilei. Așa că poți oferi plăcere oricând. O poziție simplă și des folosită de cei de 50 de ani este cea a misionarului strâns. E poziția clasică a misionarului numai că ea are picioarele strânse bine în jurul taliei tale. În acest fel se poate evita alunecarea penisului în afara vaginului dacă erecția nu e perfectă.

UP – sex ca la 25 de ani!

UP este suplimentul iubit, căutat și apreciat de bărbații de toate vârstele. Toți au nevoie de un plus de potență și de plăcere așa că folosesc acest supliment natural pentru a oferi plăcere partenerelor lor. UP nu are contraindicații pentru că nu conține substanțe chimice ci doar extracte din plante naturale. Capsulele UP se folosesc pentru a combate erecțiile moi, instabile, destul de frecvente după 50 de ani și pentru a oferi energie, încredere și virilitate bărbaților. În plus, UP stimulează apetitul sexual și dă energie pentru partide lungi și satisfăcătoare. Folosește UP dacă vrei să te simți gata oricând de sex!