Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Vrei să leșini de plăcere ca bărbat? Fă asta!

Vrei să leșini de plăcere ca bărbat? Fă asta!


Publicat în: 2020-07-06
Femeile pot avea orgasme de intensități diferite. Unele vin cu gemete și plăcere de o intensitate extraordinară. Unii bărbați sunt geloși pe orgasmele feminine care par atât de profunde. Există oare orgasme diferite la bărbați sau sunt toate de aceeași intensitate? Se pare că plăcerea sexuală la bărbați poate fi intensificată. Orgasmele masculine pot veni cu valuri imense de plăcere care întorc lumea cu susul în jos. Ce poți face pentru a crește acel impuls spre plăcere și pentru a intensifica orgasmul?

Nu uita să respiri

Și bărbații și femeile au tendința de a-și ține respirația în apropierea orgasmului. O respirație adâncă, înainte de orgasm, va intensifica plăcerea. Respirația controlată te va ajuta pe tot parcursul sexului să simți mai multă plăcere și să ai orgasme mai intense. Faptul că îți ții respirația reduce profunzimea și intensitatea orgasmului. Respirațiile profunde și încete te pot ajuta să-ți controlezi ejacularea și să simți plăcerea sexuală pe o durată mai lungă de timp.

Nu te grăbi

Te-ai întrebat vreodată de ce femeile au nevoie de mai mult timp pentru a ajunge la orgasm? Îți spunem noi. Pentru că ele au orgasme adevărate. Mulți bărbați cred că ejaculare = orgasm masculin, ceea ce nu e deloc adevărat. Ejacularea și orgasmul sunt separate chiar dacă de cele mai multe ori se întâmplă simultan. Dacă vrei un orgasm adevărat trebuie să ai răbdare. Trebuie să faci ce fac femeile. Să simți plăcerea cu tot corpul și mai ales cu mintea. Trebuie să intri în starea de orgasm. Trebuie să gemi de plăcere cu mult înainte de a ejacula. Trebuie să simți cum vibrezi de plăcere sexuală cu tot corpul. Doar atunci ești pregătit să ai un orgasm care să te leșine de plăcere. Până acum doar ai ejaculat. De azi înainte vei avea cu adevărat caracter masculin și vei ajunge unde trebuie.

Stimulare totală

Stimularea penisului în totalitate duce la creșterea intensității orgasmelor. De multe ori, sexul oral se reduce la stimularea vârfului penisului pentru că plăcerea este mai intensă. Pentru o experiență erotică superioară și pentru a crește treptat nivelul de excitație, atingerile cu mâinile, cu limba și chiar cu vibratoare de dimensiuni mici trebuie să includă testiculele, perineul, zona din jurul anusului, practic toată zona genitală masculină. Stimularea acestor zone crește treptat nivelul de plăcere iar orgasmul final, cu penetrare sau nu, va fi mult, mult mai intens.

Joacă mingea

Penisul e plin de terminații nervoase care provoacă plăcere. Dar la fel sunt și testiculele. Stimularea testiculelor este de multe ori neglijată. Dacă vrei orgasme mai intense, cere-i partenerei să se joace cu "mingiuțele". Spune-i că îți face plăcere și că niște atingeri ușoare te-ar ajuta să ai orgasme mai intense. Testiculele sunt sensibile însă nu e nicio problemă dacă ea trage ușor de ele, dacă le masează cu podul palmei sau dacă le lovește extrem de ușor. Poți face chiar tu asta. Există destule poziții sexuale care îți permit să-ți atingi testiculele cu mâna. Orice atingere în plus contribuie la intensificarea plăcerii.

Inele care vibrează

Industria jucăriilor sexuale face profituri uriașe an de an. Ceea ce e un lucru bun. Deși cele mai multe jucării sunt destinate femeilor, sunt destule care se adresează direct bărbaților. Stai liniștit, folosirea jucăriilor nu-ți va diminua cu nimic bărbăția. Vei avea același caracter masculin plus orgasme care te fac să leșini de plăcere. Inelele pentru penis au rolul de a păstra sângele la nivelul penisului și de a menține erecția fermă. Inelele care vibrează au însă rolul de a-ți intensifica ție plăcerea sexuală. În plus, dacă inelul vibrator atinge și părțile ei intime în timpul penetrării, plăcerea e dublă. Veți ajunge simultan la acel orgasm de vis pe care îl căutați.

Sex Power - ca să leșini de plăcere cu totul!

Sex Power este capsula naturală a plăcerii masculine. Cu cât o vei folosi mai des cu atât vei simți plăcerea mai intens. Capsula te va ajuta să ai erecții puternice, care durează cu orele. Erecțiile puternice înseamnă orgasme puternice. Sex Power te va face bărbat adevărat. Vei simți în sfârșit acea plăcere de durată nu doar orgasmul minuscul din preajma ejaculării. Vei avea ejaculări controlate și vei putea să te exciți fără grabă, fără stres și mai ales fără frica de pierde acel caracter masculin cu care te mândrești.

Dacă vrei să simți plăcere adevărată, fii bărbat adevărat! Ai răbdare cu tine, nu evita preludiul, cere-i iubitei să te atingă peste tot, folosește capsula Sex Power și nu spune nu inelelor. Toate contribuie la plăcere sexuală și la orgasme pe bune!