Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să ai erecții mai tari, orgasme mai intense și o viață sexuală împlinită

Cum să ai erecții mai tari, orgasme mai intense și o viață sexuală împlinită


Publicat în: 2020-07-10
Imaginează-ți următorul scenariu. Ai o relație. Sunteți un cuplu fericit. E seară. Tocmai te-ai întors dintr-o delegație și ea abia așteaptă să ajungeți în pat. Hainele zboară de pe voi. Tensiunea e la cote maxime. Ești pe cale să o penetrezi. E moale. Liniște apăsătoare. Ea spune că nu-i problemă. Încercați să refaceți atmosfera dar totul s-a dus pe apa sâmbetei. Și nu e prima dată când s-a întâmplat asta. Deja începi să te îngrijorezi.

O scenă mult prea des întâlnită

Ți se pare un scenariu familiar? Ei bine, e trăit de zeci sau sute de mii de bărbați de pe tot globul. Într-o lume ideală, erecțiile ar fi naturale, puternice, simple, fără probleme. Totuși, dintr-un milion de motive diferite, problemele de potență apar pe neașteptate și strică totul. Și totuși, ce înseamnă erecțiile moi? Care este cauza lor? Prea mult stres? Simptomul unor probleme interne mai mari? Ce faci ca să îți revii?

Cauzele erecțiilor moi

După enorm de multe studii, s-au stabilit principalele cauze ale erecțiilor care nu rezistă. Cauzele sunt după cum urmează: somn de proastă calitate, probleme cu inima, stres, anxietate și depresie, alcool, medicamente, obezitate, apnee în somn, dietă nesănătoasă. De unde știi care te afectează și cum să-ți refaci viața sexuală de cuplu fericit?

Toate cauzele au un factor comun

N-o să-ți recomandăm să mergi la sală, să mănânci mai multe legume și să slăbești. Știi și tu că ar trebui să faci asta. Și n-o faci. Pentru că n-ai timp și chef. E prea complicat. Poți face însă un lucru simplu și eficient: poți reduce stresul. Stresul e primul și cel mai mare inamic al erecțiilor. Stresul afectează somnul, dieta, sănătatea inimii. Totul se reduce la stres. Din cauza lui fumezi prea mult, bei prea mult, mănânci prea mult și faci sex din ce în ce mai prost.

Sexul reduce stresul

Cel mai simplu mod de a reduce stresul e prin sex. Și când vorbim de sex nu ne referim neapărat la sex cu penetrare. Sexul e cel mai bun relaxant din lume. Nu există altul. Chiar dacă ai fi tentat să renunți, să te ascunzi, să te retragi și să-i spui partenerei să te scuze momentan pentru că nu ai cum să-i oferi satisfacție, nu fă asta! Un cuplu fericit găsește satisfacție în orice atingere. Nu lăsați o erecție moale să vă strice fericirea. Rămâneți alături unul de celălalt, rămâneți intimi, calzi, sexy, păstrați pasiunea cu orice preț.

Nu există sex normal și sex anormal. Doar sex.

Cei mai mulți bărbați și femei cred că sexul "normal" trebuie să implice penetrare. Întotdeauna. Fără penetrare nu există sex. Greșit. Penetrarea nu e sex. Sexul nu e penetrare. Sexul vine din minte și pasiunea se poate manifesta în zeci de moduri. Nu ai erecții bune? Relaxează-te și vei avea. Vă puteți satisface în alte moduri. Puteți încerca jucării sexuale care să mai reducă presiunea de pe bărbat și de pe erecția lui. Știu, să aduci noutăți în dormitor într-o perioadă grea sună stresant dar nu e. E nevoie doar de puțină adaptare.

Poziții diferite și accesorii pentru relaxare

Jucăriile sexuale nu înseamnă doar vibratoare. Jucăriile pot fi folosite pentru a reduce stresul, pentru a ușura penetrarea, pentru a facilita orgasmul. Există o mulțime de accesorii care vă pot ajuta să atingeți orgasme intense cât mai repede. Căutați magazine virtuale cu accesorii sexuale. Vă vor face viața mai ușoară. Un accesoriu des folosit este un tip de pernă pe care partenera ta poate sta pentru a face penetrarea simplă și rapidă. Nu-ți vei reduce din virilitate dacă le folosești.

UP – cea mai simplă cale spre erecții tari!

Cel mai simplu și mai natural mod de stimulare a potenței este să folosești capsulele UP. UP ajută bărbații din întreaga lume să treacă rapid peste momentele dificile, erecții moi și perioade stresante. UP este un supliment natural pentru erecții tari, care durează, pentru orgasme intense și ejaculări controlate. UP este un supliment pentru virilitate de durată și pentru fericire în cuplu. Stimularea potenței pe cale naturală n-a fost niciodată mai la îndemână. UP te poate ajuta și pe tine să revii la starea de calm, de potență și de satisfacție pe care o aveai odată. Nu ezita să comanzi UP dacă vreți să fiți în continuare un cuplu fericit, care simte satisfacție maximă din sex și se bucură de plăcere sexuală oricând!

Stimularea potenței pe cale naturală cu suplimentul UP este cel mai sigur mod de a-ți regla erecțiile. Fii mereu în formă și n-o dezamăgi! Ea merită satisfacție!