Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce să faci ca să ai o viață sexuală perfectă

Ce să faci ca să ai o viață sexuală perfectă


Publicat în: 2020-07-13
Există viață sexuală perfectă? Da. Puțini o au dar ea există. Există parteneri care fac sex cu plăcere chiar și după ani de relație? Da. Vrei să afli ce fac pentru intensificarea plăcerii?

1. Nu sunt geloși

Gelozia omoară pasiunea. Fără pasiune nu există plăcere. Nu vei putea avea niciodată o viață sexuală perfectă dacă nu ai încredere în partenerul sau partenera ta. Dacă nu poți avea încredere, atunci renunță la el sau la ea. Viața sexuală este de cele mai multe ori inexistentă oricum în astfel de cupluri. Vrei să fii fericit și să faci sex cu pasiune? Renunță la gelozie.

2. Vorbesc deschis

Oamenii care vorbesc deschis sunt fericiți și fac sex. Oamenii care bat apropouri, refuză să comunice, se închid în ei înșiși, nu exprimă sentimente, emoții fie ele și de frustrare, nu pot avea parte de plăcere sexuală. Plăcerea vine din deschidere, din comunicare, din libertate. Fără comunicare nu veți avea niciodată orgasme totale, care să vă schimbe viața. Poți vorbi deschis cu partenera ta despre erecții, orgasme, ejaculări și plăcere? Dacă poți, sunteți pe drumul cel bun.

3. Nu separă iubirea de sex

Există oameni care se iubesc și nu fac sex. Există oameni care fac sex nebun și nu se iubesc. Există oameni care le fac perfect pe amândouă. Sexul și iubirea sunt două lucruri diferite dar care pot fi combinate perfect. Mulți bărbați cred că dacă iubesc foarte mult o femeie, nu pot și nu trebuie să-și exprime fanteziile erotice în fața ei din respect. Ceea ce dăunează vieții sexuale a cuplului. Sexul pervers e la fel de normal când iubești pe cineva. Poți să iubești pe cineva și să-i ceri să se lase legat sau dominat în timpul sexului? Sigur. O viață sexuală picantă, diversă este extrem de benefică în relațiile lungi, în care partenerii se iubesc.

4. Păstrează o distranță sănătoasă în relație

Distanța este extrem de benefică relațiilor și de cele mai multe ori duce la intensificarea plăcerii sexuale. Asta nu înseamnă că trebuie să vă vedeți odată la 3 luni. Asta înseamnă că fiecare partener are nevoie de cercul lui de prieteni și de activitățile lui. Asta înseamnă că puteți fi independenți dar totuși să rămâneți un cuplu fericit și pasional. Asta înseamnă că fiecare partener are experiențe diferite pe care le aduce în cuplu. Asta înseamnă că păstrați misterul, noutatea și că evitați rutina. Sexul e de 10 ori mai bun când fiecare partener are fanteziile lui, pe care le propune pentru intensificarea plăcerii sexuale a cuplului.

5. Nu se tem de tabu și de nou

O viață sexuală perfectă se transformă mereu. Cuplul experiementează cu noi și noi idei de intensificare a plăcerii. Uneori un act sexual durează prea puțin. Cum facem să dureze mai mult ca să putem experimenta plăcerea mai intens? Folosim Sex Power, supliment natural pentru erecții tari care durează până la câteva ore. Alteori simțim nevoia de a explora noi și noi limite ale sexului. Lucrurile tabu sunt excitante. Ele pot aduce un suflu nou relațiilor și de cele mai multe ori, o viață sexuală perfectă include noutăți și idei tabu.

6. Au grijă de sănătatea lor

Viața sexuală activă are nevoie de energie pentru a se susține. Iar energia vine din sănătatea întregului organism. Nu poți avea erecție tare dacă ai probleme cu inima, dacă ai testosteronul scăzut, suferi de obezitate, bei prea mult alcool și ai o dietă nesănătoasă. Preocuparea cu sănătatea fizică și dorința de a avea o viață sexuală perfectă merg mână în mână.

Sex Power – viață sexuală perfectă, naturală și sănătoasă!

Vrei un act sexual care să dureze ore în șir? Vrei să experimentezi acea plăcere care trece dincolo de limitele normalului? Ia Sex Power și vei avea erecții care durează ore în șir! Numai așa vei putea experimenta alături de partenera ta o plăcere intensă, care să vă energizeze și să vă facă fericiți. Sex Power ajută la intensificarea plăcerii, te ajută să ai o erecție tare și cele mai intense orgasme. Nu fi modest! Îți dorești să experiementezi acea plăcere tabu despre care nimeni nu vorbește? Atunci folosește suplimentul natural fără contraindicații Sex Power! Nu ai nevoie de altceva!