Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Femeilor le place atât de mult asta! Iată cum le poți satisface dorința!

Femeilor le place atât de mult asta! Iată cum le poți satisface dorința!


Publicat în: 2020-07-15
Uneori e bine să te ții cât mai mult. Alteori plăcerea ei se triplează dacă îi dai drumul când îți vine. Conform unor sondaje realizate pe mai multe grupuri, cele mai multe femei sunt extrem de excitate când bărbații ejaculează. Asta nu înseamnă că trebuie să-ți dai drumul mereu în primele 10 secunde. Dar uneori, o ejaculare puternică în prima parte a partidei poate duce la un orgasm mai intens pentru amândoi ceva mai târziu.

Ejacularea ta, plăcerea ei!

"Incredibil cât de puternic ejacula tipul cu care am fost în ultimul an. N-am mai văzut așa ceva. Iar când ejacula pe mine mă acoperea din cap până în picioare cu spermă. Era ca în filme. Am stat cu el mult timp doar pentru sex. Îmi dădea niște senzații greu de descris." Simona, 31 ani, Bacău.

"Când el e pe culmile plăcerii, pulsează, geme și are orgasm, eu ca femeie mă simt împlinită. Înseamnă că l-am excitat. Înseamnă că a fost excelent pentru amândoi. O ejaculare puternică e întotdeauna super satisfăcătoare." Ioana, 23 ani, Brașov

"Nu există ceva mai excitant decât să vezi că bărbatul pe care îl iubești e în al nouălea cer. Îmi place să-l văd. De multe ori îmi țin ochii deschiși când el ejaculează. Îmi place când ejaculează pe mine. Ejacularea în vagin e satisfăcătoare într-un sens mai intim și mai special. Ambele sunt pentru mine momente speciale." Silvia, 28 ani, Cluj Napoca.

"Bărbații care ejaculează mult și puternic sunt în general cei mai buni la pat. Pentru mine e semn că le place ceea ce fac, sunt prezenți, sunt sensibili. M-aș mărita și mâine cu un astfel de bărbat. Îți dai seama imediat că te va face fericită." Crina, 32 ani, Iași

"Ejacularea spune multe despre un bărbat. Cred că cei care ejaculează puternic sunt mai sănătoși. Iar orgasmele cu astfel de bărbați sunt mereu mult, mult, mult mai intense." Georgiana, 26 ani, Oradea.

Cantitatea e importantă!

Multe femei au raportat că, vizual, cantitatea de spermă ejaculată le-a făcut să se excite și să mai vrea să facă sex cu respectivii parteneri. Chiar dacă niciuna dintre ele n-a "cântărit" cât s-a ejaculat, multe au spus: "Am simțit că a fost multă. Am avut un orgasm atât de intens, iar ejacularea a fost atât de putenică încât pentru o secundă am avut senzația că leșin de plăcere."

Orgasmul ei depinde de orgasmul tău!

60% dintre femei spun că intensitatea orgasmului lor e direct proporțională cu intensitatea orgasmului bărbatului cu care fac sex. Cu cât el are orgasm mai puternic, cu atât penetrarea va fi mai adâncă, mai intensă. Cu cât erecția e mai puternică, ejacularea mai bogată în spermă de calitate și penetrarea mai viguroasă cu atât plăcerea se intensifică. E normal și firesc.

Vrei să-ți facă blowjob mai des?

Multe femei adoră să facă sex oral. Dacă vrei să primești mai des astfel de tratamente, e bine să știi următorul lucru: ejaculează puternic și ea va fi mai entuziastă. La blowjob totul e la vedere. Erecția, ejacularea, orgasmul, toate se întâmplă sub privirea ei. Așa că fii atent la ce urmează!

Cum să ejaculezi de 10 ori mai puternic fără să faci mare lucru!

Hai să-ți spun un secret! Cantitatea, viteza, puterea de ejaculare pot fi crescute natural. Majoritatea bărbaților nu sunt dotați de la natură cu ejaculare puternică. Mulți au înțeles cât de importantă e ejacularea în cuplu, cât de mult atrage femeile, cât de importantă e o spermă de calitate, care arată bine și au făcut ceva ca să fie bine. Semensutra+ este un supliment alimentar natural care te ajută să-ți crești volumul ejaculat și să ai orgasme mai intense. Așa cum am văzut deja, dacă tu ai orgasm intens, ea se excită și are orgasm mai intens. Orgasmele intense, ejacularea puternică, sperma de calitate, ajută bărbații și femeile să facă sex mai des și eventual, la un moment dat, să conceapă mai ușor copii. Semensutra+ te poate ajuta să devii acel bărbat dorit și apreciat pentru sex dar și pentru relații de cuplu de durată. Fiecare femeie caută acel bărbat care să o satisfacă sexual dar cu care să poată comunica, pe care să îl poată iubi și cu care să întemeieze o familie.

Vrei să faci parte din clubul bărbaților fericiți? Vrei să fii acel bărbat care e bun la pat, iubit de parteneră, are copii frumoși și toate îi merg bine? Comandă Semensutra+ și de la orgasm mai intens vei ajunge la spermă de calitate și la fericirea mult visată în cuplu!