Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 6 lucruri ciudate care ți se întâmplă dacă nu faci sex o perioadă

6 lucruri ciudate care ți se întâmplă dacă nu faci sex o perioadă


Publicat în: 2020-07-17
O fi adevărat că bărbații care n-o folosesc o pierd? Se pare că da. Studiile arată că dacă nu faci sex o perioadă mai lungă de timp, riști să devii "impotent". Disfuncția erectilă se accentuează mai ales la bărbații de peste 50 de ani care nu fac sex. E și normal. Mecanismele și așa destul de complicate ale plăcerii se diminuează cu vârsta. Iar după luni și luni de zile de absență, totul ruginește. Ce să faci dacă nu ai parteneră? Ejacularea regulată te poate menține în siguranță. Ce se întâmplă dacă nu faci sex deloc?

1. Uiți cum se face

Dacă nu faci sex câteva luni, va trebui să te recuperezi rapid pentru că la următoarea partidă te vei simți diferit și nu la modul bun. Vei avea senzația că nu mai știi cum se simte plăcerea, că nu mai ajungi la satisfacție totală, că nu mai ai erecție fermă. Asta pentru că efectiv plăcerea se învață. Dacă ai uitat, trebuie să o iei de la capăt. Vei avea senzația că ești extrem de excitat dar și că sexul nu mai e la fel de plăcut ca înainte. Ciudat, nu?

2. Crește riscul de cancer de prostată

Dacă nu faci sex și nu te masturbezi, adică ești cu totul pe uscat, îți riști sănătatea. Multe studii au arătat că ejacularea cu frecvență crescută, adică de 4-6 ori pe săptămână, scade riscul de cancer de prostată. Așa că pune mâna și rezolvă problema pentru binele sănătății tale. Ideal ar fi să ai parte de sex memorabil cu iubirea vieții tale dar dacă nu se poate, găsește alte modalități de a-ți crește pofta sexuală și de a ejacula.

3. Crește tensiunea arterială

Fără sex, s-ar putea să observi o creștere a tensiunii arteriale. Și asta nu e o coincidență. Un studiu arată că bărbații care fac sex regulat au tensiunea mai mică decât cei care nu fac. Sexul și stresul au o legătură strânsă. Sexul regulat te ajută să tolerezi mai ușor stresul. Iar dacă înveți să tolerezi stresul, îți scade tensiunea arterială. Deci, sexul regulat te face mai relaxat și îți menține tensiunea în limite normale.

4. Sistemul imunitar slăbește

Orgasmele sunt extrem de benefice pentru sistemul imunitar. Un studiu pe pacienții care făceau sex de două ori pe săptămână a demonstrat că aceștia aveau în salivă o concentrație extrem de mare de anticorpi imunoglobulină A, care în mod normal luptă contra răcelii. Cine ar fi crezut că orgasmele te păzesc de răceală?

5. Nu mai ai spor la lucru

Sexul aduce bucurie, fericire, plăcerea de a trăi și de a fi mulțumit cu tine și cu ceea ce faci. Ultimele studii au arătat că bărbații și femeile care nu fac sex o perioadă lungă de timp sunt mai puțin eficienți la locul de muncă. Asta pentru că nu mai simt satisfacție. Relațiile sănătoase, viața sexuală sănătoasă, partidele de sex memorabil te ajută să fii mai productiv și să te simți mai bine în pielea ta.

UP – ca să ai parte de sex memorabil oricând!

UP te ajută să ai o poftă sexuală sănătoasă și satisfacție totală. Indiferent dacă ai pe cineva în viața ta sau nu, pofta de sex nu ar trebui să scadă. Viața ta sexuală are nevoie de un plus de plăcere? Ia capsula naturală UP, supliment alimentar pentru o erecție fermă, un libido crescut și o viață fericită! Nu ezita să apelezi la UP dacă simți că viața ta sexuală stagnează sau nu există! O poftă sexual normală te va ajuta să ai o relație împlinită și sex regulat. Simți că nu mai ai erecții tari ca altădată? Ia UP și le vei avea! Viața ta sexuală trebuie să meargă înainte! Pentru că altfel nu poți fi fericit și împlinit!