Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed 10 experiențe sexuale tabu pe care orice bărbat trebuie să le aibă

10 experiențe sexuale tabu pe care orice bărbat trebuie să le aibă


Publicat în: 2020-07-24
Există destule experiențe sexuale care pentru unii bărbați sunt încă tabu. Mulți nu le încearcă din lipsă de încredere în sine, alții nu le încearcă pentru că le e teamă de părerea partenerei. Mulți evită toată viața să-și expună fanteziile, dorințele sau micile perversiuni. Dorințele sexuale merită trecute pe o listă și îndeplinite dacă vrei să te consideri împlinit și experimentat în ale sexului.

1. Sex cu dominare și supunere

Da, sexul normal e ok, însă multe persoane doresc în secret să domine sau să fie dominate măcar odată. Nu vei ști niciodată cât de mult îți place (sau displace) să fii dominat sau să te supui până când nu încerci. Așa că propune asta partenerei și scapă de ideea că ar fi tabu.

2. Legături sexy

Legatul mâinilor sau picioarelor vine de obicei la pachet cu sexul dominant dar poate fi folosit și separat. Legatul la ochi sau legatul mâinilor e o formă de vulnerabilitate sexy care crește tensiunea sexuală. Merită încercată măcar odată pentru că te va ajuta să devii mai încrezător și să te relaxezi mai ușor dacă predai controlul mai des.

3. Jucării sexuale

Cumpără o jucărie pentru tine sau pentru parteneră. E o varietate imensă din care poți alege. Din păcate, mulți bărbați sunt complet în necunoștință de cauză când vine vorba de jucării. Jucăriile nu sunt tabu. Ele transformă total viața sexuală, aduc varietate și extra plăcere ambilor parteneri. Așa că n-ar strica să arunci o privire la ce mai e nou în lumea jucăriilor sexuale.

4. Lubrifianți

Cei mai mulți bărbați consideră că femeile produc suficientă lubrifiere naturală pentru sex vaginal. Așa că refuză să cumpere sau să folosească lubrifianți la tub. Sfat: extra lubrifierea n-a făcut rău nimănui. Lubrifianții fac sexul mai plăcut atât pentru tine cât și pentru ea. Scoate-i de pe lista de tabu. Aveți nevoie de lubrifiere.

5. Orgasm cu jucării

Se pare că femeile sunt mult mai confortabile decât bărbații în ce privește jucăriile sexuale. Ce-ar fi să-ți duci partenera la orgasm cu un vibrator? Crezi că te-ar face mai puțin bărbat? Bărbații care au suficientă încredere în ei și folosesc vibratoare (sau alte jucării) pentru a-și duce partenerele la orgasm sunt considerați mult mai sexy și mai masculini. Ești dispus să primești un vibrator în dormitor? Sau crezi că e tabu?

6. Sex oral pentru ea

A primi sex oral, ca bărbat, e din ce în ce mai puțin tabu în zilele noastre. A face sex oral unei femei e poate mai puțin obișnuit și mai aproape de tabu. Dacă vrei să fii bărbat adevărat, oferă-i partenerei o astfel de experiență. Vă veți simți amândoi în al nouălea cer.

7. Sex pe cameră

A fi star în propriul film porno, iată o aventură tabu care pe mulți îi umple de adrenalină. Partidele filmate sunt mult mai sexy mai ales dacă nu sunteți genul de persoane inhibate și care se tem să se expună.

8. Sex în oglindă

Dacă a vă filma în timpul sexului e o limită pe care nu vreți să o treceți, dar vreți totuși să vă admirați făcând sex, faceți sex în fața unei oglinzi plasate strategic. Sexul în oglindă vă va ajuta să vă relaxați, să vă admirați și să vă excitați. Ca bărbat, sexul pe cameră sau sexul în oglindă îți va spori încrederea în tine și te va ajuta să devii mai potent.

9. Sex cu o persoană pe care n-o cunoști

Senzația de excitare pe care o trăiești dacă te lași pradă pasiunii și faci sex cu o persoană pe care n-o cunoști e incredibilă. Poate ai văzut o tipă incredibil de sexy la o petrecere sau într-un bar. Poate ești singur într-un oraș și ai întâlnit pe cineva dornic de o nouă experiență. Sexul cu necunoscuți e tabu pentru unii însă poate fi experiența vieții pentru alții.

10. Capsulele naturale pentru potență UP

Pentru prea mulți bărbați, suplimentele pentru potență sunt tabu. Chiar dacă au probleme de potență vizibile, mulți refuză să ia suplimente de tip UP pentru că se tem de efecte adverse sau nu cred că UP are efect asupra lor. UP este o capsulă cu extracte naturale din plante pe care orice bărbat potent o poate lua. UP are rolul de a menține erecțiile tari, de a controla ejacularea și de a face partidele mai plăcute. Suferi de lipsă de încredere în tine? Ai vrea să ai o experiență sexuală extraordinară? Ia UP și vei trece la următorul nivel. UP te va face încrezător, liber, vei deveni un bărbat potent, gata oricând de a-și pune în aplicare fanteziile. Folosește UP supliment natural oricând simți că vrei să ai parte de sex pe săturate!