Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să ajungi perfect sănătos la vârste înaintate!

Cum să ajungi perfect sănătos la vârste înaintate!


Publicat în: 2020-08-12
Pentru cele mai multe persoane în vârstă viața e un chin. Statul la coadă la medic și la farmacie e singurul sport pe care cei în vârstă îl pot practica. Asta pentru că problemele de sănătate sunt atât de multe și de diverse încât le ocupă tot timpul. Practic, a fi în vârstă este pentru mulți egal cu a fi greoi, înțepenit, copleșit de spaime și tot mai dependent de alții. Mulți nu știu că se poate și altfel, că există și altfel de viață. Dar ea există! Și costă atât de puțin să fii sănătos și fericit.

Puterea lucrurilor mici!

Sănătatea e la îndemâna noastră a tuturor. Nu trebuie să ne schimbăm radical modul de viață așa cum susțin unii. Nu-i nevoie să alergi maratoane dacă n-ai alergat toată viața. O viață sportivă nu înseamnă că trebuie să mergi la sală zi de zi. Un om sănătos nu mănâncă doar salate. Sănătatea stă în lucrurile mici, pe care le ai deja la îndemână și pe care le poți folosi rapid, fără să-ți întorci toată viața cu susul în jos. Nu toți ne permitem schimbări radicale.

"Sunt prea bătrân pentru asta!"

Am auzit cu toții această replică și probabil că unii dintre noi o folosesc deja atunci când trebuie să iasă din zona de confort. Mulți dintre noi am renunțat de multă vreme să mai încercăm lucruri noi, să mai descoperim ce ne face fericiți, ce ne aduce plăcere, ce ne aduce un zâmbet pe buze. Niciodată nu vei fi prea bătrân pentru a dori să fii sănătos, energic, să ai un sistem imunitar bun, să nu te temi că ți-a scăzut rezistența la infecții și tot așa. Ca să ajungi perfect sănătos la vârste înaintate trebuie întâi de toate să rămâi deschis la noi.

Nu ești prea bătrân pentru a face sport!

Probabil că muncești sau ai muncit din greu toată viața. Și consideri că ai avut o viață sportivă suficient de antrenantă cât să te țină sănătos. Nu e chiar așa! Munca nu înseamnă sport. Munca înseamnă folosirea excesivă a câtorva grupe de mușchi în timp ce altele au rămas nefolosite toată viața. Munca înseamnă uzură, sportul înseamnă sănătate! Intră într-un magazin cu articole sportive și vei găsi acolo sute de accesorii mici cu care să-ți pui în mișcare toți mușchii. Nu trebuie să investești o avere. Nu trebuie să dedici sportului multe ore pe zi. Dacă dedici o oră pe zi sau chiar jumătate de oră pe zi te vei simți automat mai energic, mai flexibil, mai fericit și mai sigur pe tine.

Nu ești prea bătrân pentru un sistem imunitar puternic!

Sistemul imunitar ne ține tineri, ne dă rezistență la infecții și inflamații, ne ține sănătoși și plini de energie. Vârsta nu contează dacă ești sănătos. Vârsta nu contează dacă te simți puternic, dacă ai oasele puternice, inima sănătoasă, ficatul curat, sângele fără toxine și plămânii plini de oxigen.

Cancerex – viață, sănătate și putere din plin!

Cu toții ne temem de bătrânețe și de boală. Cu toții am vrea pastila magică pe care să o luăm și care să ne țină 100% sănătoși pentru totdeauna. Cancerex este suplimentul pe care mulți îl consideră miraculos pentru că le-a redat viața pe care și-o doreau. Cancerex este un supliment natural care întărește sistemul imunitar. Deja știm ce importanță are sistemul imunitar, nu? Alături de o viață sportivă, Cancerex, suplimentul natural cu extracte din ciuperci shiitake, ne poate asigura o viață fericită și plină de activități frumoase.

Ți-e teamă de viruși, de diabet, de osteoporoză și mai ales de cancer? Cancerex este suplimentul care te ajută să stai liniștit. Dacă îl iei zilnic, organismul tău furcționează, sistemul imunitar se întărește. Chiar dacă ești deja bolnav, Cancerex te poate ajuta să treci mai ușor peste simptome și să devii mai puternic.

Boala și bătrânețea nu trebuie să te sperie! Fă tot ce poți pentru o viață activă, sănătoasă și restul va veni de la sine. Încearcă suplimentul Cancerex indiferent dacă ești sănătos sau bolnav! Vei descoperi secretul sănătății, rezistența la infecții și bucuria de a trăi frumos!