Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să treci cu bine peste o experiență sexuală eșuată și să te bucuri din nou de plăcere

Cum să treci cu bine peste o experiență sexuală eșuată și să te bucuri din nou de plăcere


Publicat în: 2020-07-20
Unele experiențe sexuale te pot lăsa cu regrete și rușine mai ales dacă ești cu o parteneră nouă pe care nu prea o cunoști. Ai ajuns din greșeală în zone interzise? Ai ejaculat pe fața ei deși ea urăște asta? Te-a luat valul și ai folosit unele cuvinte "murdare" care pe ea o deranjează? Sau pur și simplu nu ți s-a sculat pentru că erai deja intimidat de experiența sexuală în sine? Unele partenere sunt înțelegătoare, altele te pot face să te simți extrem de inconfortabil. Cum treci peste o astfel de experiență? Cum îți revii?

Tu decizi când poți trece mai departe

O experiență sexuală eșuată poate marca un bărbat pentru totdeauna. Comentariile partenerei legate de cum arăți, de cât de lungă o ai, de faptul că ejaculezi puțin sau că sperma ta are un miros diferit te pot afecta. Suferi de ejaculare prematură? Ai erecții care se "dezumflă" rapid? Ai deja stimă de sine scăzută? Simți deja un impuls de a evita sexul și de a te proteja de umilințe?

Mulți bărbați consideră că o experiență sexuală eșuată le pune la îndoială calitatea de "bărbat adevărat, viril, potent şi capabil." Aşa că încep să se îndoiască de ei înşişi, le scade și mai mult încrederea în sine, se închid şi nu mai vor să comunice. Sau înneacă toată experiența în alcool și pretind că nu le pasă.

Ai uitat sau n-ai uitat?

Experiențele negative nu se uită chiar dacă aparent ți le-ai scos din minte. Ele rămân acolo și te afectează dacă nu le procesezi. În multe cazuri, tu chiar crezi că e vina ta pentru că sperma ta are un anumit miros sau gust. Tu chiar te simți vinovat pentru că te-a luat valul și ai ejaculat prea repede. Chiar simți că ai trădat relația pentru că ai spus câteva cuvinte murdare pe care ea nu le-a acceptat. Chiar crezi că e greșeala ta pentru că faceți sex din ce în ce mai rar în cuplu.

N-ai făcut nimic greșit

Multe situații din relațiile sexuale sau de cuplu nu au nicio legătură cu tine. Nu sunt vina ta. Sunt accidente sau lucruri pe care chiar nu le poți schimba. Sunt parte din tine. Așa că repetă până îți intră în minte: n-am făcut nimic de care să mă simt prost. Te-a părăsit pentru că nu ai cele mai tari erecții? Ai potență scăzută? Poți lua Sex Power pentru ca asta să nu se mai întâmple. Dar tot nu trebuie să te simți vinovat. Sentimentul de vinovăție afectează și mai mult erecțiile.

Nu, nu ești tu prea sensibil

Multe femei ar zice că bărbații "fac din țânțar armăsar" și că dacă te-a afectat un comentariu răutăcios, ești tu prea sensibil. E normal să te afecteze dar nu e normal să-ți distrugă viața.

O erecție moale sau faptul că ai ejaculat în mai puțin de 1 minut nu e o tragedie. Adevărata tragedie e când lași un astfel de episod să te marcheze pentru luni sau ani de zile. Adevărul îl știi doar tu. Dacă ai deja stimă de sine scăzută, un comentariu negativ te poate afecta foarte mult. Problema e că nimeni nu te poate ajuta. Doar tu poți decide ce să faci cu un astfel de episod. Îl lași să te afecteze sau treci mai departe?

Sex Power – ca să nu mai ai nicio experiență sexuală eșuată!

Dacă vrei să ai erecții cu care să te mândrești, ia Sex Power, supliment natural din plante pentru stimularea potenței. Ai potență scăzută? Nu-ți plânge de milă pentru că există soluții naturale, eficiente, folosite de zeci de mii de bărbați din întreaga lume. Sex Power te va ajuta să ai erecții tari ca piatra, care durează și durează și durează. Îți vei putea satisface orice impuls sexual în cuplu șu nu vei mai suferi de potență scăzută! Dacă până acum ai suferit cumplit de potență scăzută sau de ejaculare prematură, acum a venit momentul să arăți că ești bărbat adevărat. Sex Power nu conține chimicale ci doar cele mai eficiente plante pentru potență. Cele mai bune plante din lume au fost adunate într-o capsulă concentrată pentru ca tu să poți să te simți din nou puternic!