Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed De la rușine la pasiune și extaz în 3 pași simpli

De la rușine la pasiune și extaz în 3 pași simpli


Publicat în: 2020-08-15
"Indiferent de situație, nu arăta niciodată că ți-e rușine. Râzi și treci mai departe ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat." Asta mi-a spus un prieten când aveam vreo 17 ani și mă străduiam să înțeleg ce și cum să fac pentru a le plăcea fetelor cu care eram. Fiind un tip relativ stresat și neexperimentat, mi-am repetat asta de multe ori. "Nu arăta că ți-e rușine, nu arăta că habar n-ai ce faci..."

Tânăr și neliniștit

Și chiar n-aveam habar de ce făceam în pat. Ejaculam în câteva minute, mă stresam prea tare, eram praf. Și rușinea se tot aduna. Și eu tot râdeam și mă gândeam că o să-mi treacă. O să fiu mai bun la pat într-o zi. Mantra asta a funcționat cumva în adolescență. Când am ajuns adult, toată rușinea s-a revărsat peste mine într-o singură noapte.

Adult și plin de alcool

Aveam aproape 30 de ani. Eram singur și încă bâjbâiam în ce privește sexul. Eram în limbă după o tipă pe care încercam de multă vreme s-o cuceresc. Și nu prea reușeam pentru că nu se lăsa cucerită ușor. Într-o noapte, la o petrecere, am băut ceva mai mult și am început să-i fac avansuri. Ea zâmbea și răspundea ceva mai potolit. Eram excitat la maxim și tot ce îmi doream era să găsim un pat și să ne-o tragem ca nebunii. Și ea părea că vrea asta.

Rușinat și umilit

Ne-am sărutat, am mers în camera mea de hotel și acolo s-a rupt firul. Înainte de a apuca să-mi dea pantalonii jos am ejaculat ca un adolescent în călduri. M-am trezit automat din beție și m-a luat cu frisoane. "Nu arăta că ți-e rușine, nu arăta că ți-e rușine..." M-am făcut un duș și am zis că o luăm de la capăt cu dreptul. Ea părea răbdătoare însă pe mine mă luase cu greață. Nu mai reușeam să am erecție. Tipa încerca să-mi facă sex oral, să mă ajute dar... nimic.

Brusc mi-am adus aminte că asta mi se întâmpla frecvent pe la 20 de ani. Ejaculam rapid și după nu mai aveam erecție multă vreme. Și am început să plâng. Toată rușinea acumulată, toate eșecurile, toate neîmplinirile, toată durerea mea de bărbat s-a revărsat și am plâns până m-am săturat. Tipa plecase de multă vreme iar eu plângeam singur și mă juram că n-o să mai ating în viața mea o femeie.

"Suferi de lipsă de încredere."

La aproape 30 de ani, aveam un singur prieten (nu cel din adolescență). Cu el puteam discuta aproape orice așa că i-am spus, în sfârșit, că renunț la femei, la sex, la tot ce mă poate răni. Vreau o viață simplă, n-am nevoie de plăcere pentru că plăcerea vine la pachet cu probleme. A râs în hohote prietenul meu și mi-a zis că am probleme serioase și că ar trebui să văd un psiholog. N-am acceptat din prima dar la insistențele lui am început ședințele de terapie cu un specialist pe probleme de sex și relații.

Simt rușine de când mă știu

I-am explicat că simt rușine în fața femeilor de când mă știu. De prima dată când am făcut sex am simțit rușine deși n-am arătat-o, ci am râs fals și am trecut mai departe. Întotdeauna am avut probleme de ejaculare prematură. Am avut multe episoade în care n-am avut erecții deloc. Toate m-au făcut să mă simt și mai prost, și mai fals, și mai rușinat. Am concluzionat că sunt impotent deși uneori funcționez normal.

UP – ca să scapi pentru totdeauna de rușine și lipsă de încredere!

După aproximativ 10 ședințe, terapeutul mi-a spus să e momentul să trec la practică. Adică să-mi găsesc pe cineva. I-am spus că nu pot, mi-e frică, mă simt impotent, lipsă de încredere și tot așa. Ca să mă simt mai bine, mi-a recomandat suplimentul alimentar UP. UP e o capsulă 100% naturală, din plante, care m-a ajutat într-adevăr să am erecții foarte bune. Am început să experimentez eu cu mine, și am văzut că mă masturbam mai mult până ejaculam. Apoi aveam din nou erecție bună fără probleme. Cu greu m-am hotărât să ies la agățat dar soarta mi-a scos înainte o tipă super și care m-a ajutat să-mi depășesc toate problemele. UP a fost mereu alături de mine. Iau și acum când simt că mă paște îndoiala, când simt lipsă de încredere, rușine, când simt că îmi vine în minte cuvântul impotență.

UP m-a ajutat să ajung de la disperare la extaz, la plăcere, la orgasme repetate. Cu UP sunt din nou bărbat potent și mă simt în sfârșit bine în pielea mea! Mulțumesc terapeutei mele care mi-a recomandat acest supliment alimentar pentru potență!