Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Ce să faci ca să te topești de plăcere în timpul sexului

Ce să faci ca să te topești de plăcere în timpul sexului


Publicat în: 2020-08-20
Pentru mulți bărbați, sexul e mai mult un stres decât o plăcere. Cum să nu fii stresat ca bărbat dacă trebuie să "obții" și să menții o erecție, să nu ejaculezi prea repede (nici prea târziu), să-ți exciți partenera, să folosești niște poziții bune, să o penetrezi cât mai adânc, să o duci la orgasm și tot așa? Cum să te relaxezi și să simți plăcerea când ai atâta "treabă" de făcut în timpul sexului? Ei bine, sexul e o "treabă" de făcut în doi iar la urmă plăcerea trebuie să vă umple de fericire. Cum te relaxezi ca să te bucuri și tu de plăcere?

Fii atent și drăguț dar nu "responsabil"

Ideea că bărbatul e "responsabil" cu satisfacția femeii există încă în multe minți. Ideea că ea are satisfacție și plăcere când el o penetrează la nesfârșit, îi "bifează" toate punctele erogene, o sărută cu pasiune sufocantă de sus până jos, a fost prezentată în atât de multe filme porno și chiar și în filmele artistice, încât toți bărbații au început să se simtă responsabili cu plăcerea și orgasmul femeii. Ceea ce nu e 100% adevărat. E de dorit să ai o erecție spectaculoasă, să nu ejaculezi prematur, să fii atent, să-ți pese de plăcerea și dorințele ei. Dar dacă simți atât de multă presiune să "performezi corect, la timp, fără greșeală" citește mai jos.

Cel mai tare afrodisiac pentru o femeie

Sărutat? Făcut. Atins sâni? Făcut. Penetrat? Făcut. Orgasm ea? Nu. Orgasm tu? Nu. Plăcere? Nu prea. De câte ori n-ai "bifat" tot ce credeai tu că trebuie bifat ca să faci o femeie să simtă plăcere, satisfacție garantată, orgasm la sigur, doar ca să-i vezi privirea goală la urmă și să-ți dai seama că nimic din ce ai bifat n-a fost pe placul ei? Uită de listă și devino un bărbat potent, încrezător și mai ales relaxat. Un bărbat potent și relaxat e cel mai tare afrodisiac pentru o femeie. Un bărbat stresat stresează și pe cei din jur. Stresul e cel mai mare inamic al plăcerii, orgasmelor de orice fel, potenței, erecțiilor etc. Vrei o prietenă fericită? Lasă lista și fă ce simți. Relaxează-te. Îți va mulțumi.

Când te-ai "topit" ultima dată de plăcere?

Nu știi ce înseamnă a te topi de plăcere? Înseamnă că ai uitat de toate "grijile" și "responsabilitățile" de bărbat și te-ai bucurat cu totul de o partidă nebună. Înseamnă că te-ai relaxat atât de tare și ai lăsat plăcerea să curgă atât de liber prin tine și prin ea încât la urmă v-ați simțit cu totul în al nouălea cer. Cum de a fost totul perfect chiar dacă tu ai uitat să o săruți și ea a uitat să te atingă acolo unde crede ea că îți place cel mai tare? A fost bine pentru că ați lăsat pasiunea să vă conducă. Ați predat conducerea simțurilor, nu creierului conștient, ați devenit "inconștienți, iraționali și instinctuali" și asta v-a adus plăcere nesperată. Ce-ar fi să faceți asta mai des?

Și dacă nu mă pot relaxa?

Milioane de bărbați, tineri și mai puțin tineri, au probleme reale de potență și nu se pot relaxa. Dacă suferi de ejaculare prematură, ai erecții moi, puține, fragile, nu te poți relaxa. Nu poți trece cu vederea niște probleme reale și nici nu e normal să faci asta. Ca să te poți relaxa ai nevoie de ceva care să îți asigure potența, să te facă acel bărbat potent, relaxat, încrezător și simpatic.

UP – potență înainte de toate!

UP este un supliment alimentar natural pentru stimularea potenței la bărbați. UP te va ajuta să ai acea erecție superbă la care visezi și care îți va face prietena fericită. Vrei o erecție fermă, de durată, care să te elibereze de stres și să te lase să te bucuri de plăcere? Ia capsulele UP, naturale, fără contraindicații, fără chimicale. Plantele din UP te vor ajuta să te relaxezi, să simți plăcere, să oferi plăcere, satisfacție și să fii potent fără să fii stresat. Dacă vrei ca sexul să fie din nou o plăcere pentru tine și pentru ea, comandă UP și bucurați-vă împreună. Topiți-vă împreună de plăcere fără responsabilitate, fără stres, doar sex nebun până în zori!