Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Soția mea nu are orgasm și nu vrea să facă nimic pentru a avea. E normal?

Soția mea nu are orgasm și nu vrea să facă nimic pentru a avea. E normal?


Publicat în: 2020-09-30
Suntem căsătoriți de 12 ani. Avem o viață de familie împlinită. Ne înțelegem perfect. Facem sex o dată pe săptămână. Uneori mai des. De curând, soția mea mi-a spus că n-a avut niciodată orgasm și că n-o deranjează deloc. Îi place să facă sex cu mine dar nu ajunge niciodată pe culmile plăcerii. Pe mine mă deranjează. Nu vrea să încerce să se masturbeze, nu vrea să folosim jucării, vrea să continuăm ca și până acum. Spune că pentru ea e suficient. De când am aflat că n-a avut niciodată orgasm nu mă mai pot gândi la altceva. Ce poate folosi pentru stimulare sexuală dar care să nu implice jucării sau sex? Probabil că are probleme de libido feminin. Cum pot să o ajut să descopere că orgasmul e fantastic?

Felicitări pentru că îți pasă!

Faptul că te preocupă starea de bine și plăcerea soției tale e de apreciat. Cu toate astea, e normal să te întrebi tu însuți de ce te preocupă atât de tare lipsa ei de orgasm. Te face pe tine să te simți prost? Te simți vinovat pentru că ea nu are orgasm? Simți că nu îi oferi suficientă stimulare sexuală? Dacă ea pare să se simtă bine și nu refuză total sexul, poți să te relaxezi. Se pune prea multă presiune pe orgasmul femeilor și se dă prea puțină atenție plăcerii sexuale. Orgasmul e cireașa de pe tort. Însă tortul poate fi delicios și fără cireașa din vârf. De acord? Avem soluții pentru creșterea libidoului feminin, dar despre asta mai încolo.

Nu pune presiune pe ea

Faptul că ai aflat după 12 ai de căsnicie că soția ta n-a avut niciodată orgasm probabil că a fost un șoc pentru tine. Cu toate astea, trebuie să te relaxezi. N-o interoga non-stop, nu încerca să oferi soluții până când nu afli cauza. În loc să te întrebi și să o întrebi "de ce nu are orgasm? de ce nu simte nevoia de orgasm? de ce refuză măcar să încerce să aibă orgasm? de ce refuză să se masturbeze?", pune întrebări mai simple. Încearcă să afli ce îi produce plăcere. Încearcă să afli câtă plăcere îi face sexul în general. Află ce gândește despre sex și care sunt părerile ei referitoare la viața sexuală în general. Încearcă să afli ce bariere are și de ce o irită ideea de masturbare, de jucării, de plăcere în general. Discuțiile relaxate, fără presiune, te pot ajuta să o înțelegi mai bine pe soția ta. Are probleme de libido? Are probleme de stimulare sexuală?

Las-o să descopere singură plăcerea!

Cea mai simplă cale de a descoperi orgasmul e să te masturbezi. Cu toate astea, soția ta refuză să facă asta. Și știi de ce? Pentru că asta te implică și pe tine. A te masturba în fața partenerului e cu totul și cu totul altceva decât a o face singur, în intimitatea ta. E bine că ai adus în discuție această metodă de a descoperi orgasmul, însă e și mai bine dacă o lași pe ea să proceseze și să decidă dacă vrea sau nu să facă asta. Puteți discuta pe marginea subiectului dar fără să deveniți prea personali. Ea trebuie să se simtă liberă să facă ce își dorește. Fără presiune.

Cea mai simplă soluție pentru un libido feminin sănătos!

Tot ce poți să faci este să recomanzi unele soluții. Una dintre ele este Clitorin, supliment alimentar pentru creșterea sensibilității clitorisului. Clitorin este un supliment natural pentru stimularea dorinței sexuale și libidoului la femei. E posibil ca soția ta să aibă un libido scăzut. Clitorin este o soluție delicată de reaprindere a dorinței sexuale și de creștere a plăcerii. Spui că faceți sex o dată pe săptămână ceea ce nu e foarte mult. Comandă-i soției tale Clitorin și atât. Recomandă-i să-l folosească și să descopere plăcerea orgasmului. Clitorin este un supliment alimentar natural fără contraindicații pe care îl poate folosi orice femeie indiferent de vârstă. Se va simți mai excitată, mai dornică de sex și va ajunge să inițieze ea singură partide. Pentru că va descoperi plăcerea cireșei de pe tort! Recomandă-i soției tale să folosească Clitorin câteva luni pentru rezultate complete!