Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Nu astăzi, nu săptămâna asta, nu... Cum să o ajuți pe ea să simtă din nou plăcere!

Nu astăzi, nu săptămâna asta, nu... Cum să o ajuți pe ea să simtă din nou plăcere!


Publicat în: 2020-11-16
Când primești refuz după refuz de la cea mai iubită persoană din viața ta, începi să te îngrijorezi. Mai ales dacă soția sau iubita a fost multă vreme foarte activă sexual, focoasă, plină de energie și gata oricând de o nouă partidă. E trist să vezi cum femeia de lângă tine nu mai simte dorința și pare că a uitat plăcerea orgasmului. Ce poți face? Insistențele repetate nu ajută. Din contră. Ea pare și mai enervată și mai distantă și te evită de cum te apropii de ea. Care sunt cauzele? Cum o poți ajuta?

Descoperă cauza

Dacă poți, întreabă-ți partenera direct ce simte și cum se simte. Dacă nu, fă pe detectivul și află cauzele refuzurilor ei. E obosită? Muncește prea mult? Oferă-i ajutor. Este tristă? Este preocupată de ceva ce nu știi? Suferă de depresie? Există mici semne pe care le poți descoperi singur dacă ești mai atent la rutina ei zilnică. Cum se îmbracă? Ce îi face plăcere și ce nu? Cât mănâncă și când? Oferă-i ajutor din umbră, fără ca ea să ceară neapărat să faci asta sau cealaltă. Îmbrățișeaz-o tandru fără să aplici nicio tentă sexuală, ajut-o să aibă din nou încredere în tine și să-și spună ce anume o deranjează.

Probleme de cuplu?

E posibil ca ea să se simtă ignorată, neiubită. Ai fost tandru cu ea în ultima vreme? Sau ai ajuns acasă și n-ai spus un cuvânt timp de câteva ore? Femeile au nevoie de tandrețe pentru a se simți în siguranță. Pentru plăcere sexuală este nevoie de încredere, de o comunicare deschisă și relaxată. Dacă există probleme de cuplu, fie vă certați și vă împăcați cu o partidă nebună de sex, fie discutați totul pe față și treceți mai departe.

Probleme de sănătate?

Scăderea bruscă a libidoului feminin poate avea cauze hormonale. Dacă problema se prelungește și simți că ea are rețineri pentru că nu simte dorință, are uscăciune vaginală, nu simte deloc plăcere în timpul sexului, cauzele pot fi medicale. La unele femei, menopauza se instalează devreme iar acest lucru le bulversează total libidoul și viața sexuală. Niște analize pot dovedi una sau alta, așa că trebuie să o îndemni să meargă la medic înainte de toate.

Probleme în pat?

Scăderea libidoului are loc și din cauza fricii. E posibil ca după o perioadă în care nu ați mai făcut sex, ea să fi simțit un disconfort major la penetrare, o durere, usturime sau alte neplăceri care au marcat-o negativ. Sau poate erecția ta n-a fost în cea mai bună formă? E normal să întrebi ce anume o face să te refuze, pentru ca tu să poți acționa în consecință. Refuzul poate avea multe cauze și nu e niciodată simplu de aflat, dar trebuie să perseverezi dacă îți dorești o relație plină de pasiune.

De câte ori a avut orgasm?

Îi face plăcere sexul sau se preface că are orgasm? E posibil ca tu să nu știi cum anume să o stimulezi pentru plăcere maximă. Știi ce importanță are clitorisul pentru orgasmul feminin? Știi că trebuie stimulat pentru un maxim de plăcere? Schimbă puțin tehnica, ieșiți din clasica poziție a misionarului și e posibil să aveți o surpriză.

Spanish Fly – pentru stimularea libidoului și plăcere maximă pentru femei!

Femeilor le place sexul. E un fapt cunoscut. Scăderea libidoului are cauze reale și ele trebuie descoperite. Spanish Fly este un supliment natural, sub formă de picături, pe care îl poți cumpăra pentru soția, prietena sau iubita ta. Spanish Fly este un supliment din plante care reglează apetitul sexual, stimulează centrii plăcerii și crește libidoul în mod natural. Recomandă-i iubitei tale să ia picăturile numai după ce ai avut o discuție deschisă cu ea. Află ce anume îi lipsește. Picăturile își vor face efectul după un timp. Ea se va simți din nou atrasă de tine, va simți plăcere din fiecare atingere, iar sexul va deveni mai relaxat și mai plăcut. Orgasmele nu vor întârzia să apară, pentru că Spanish Fly stimulează circulația sângelui în zona genitală. Nu uita să folosești atingeri variate pentru mai multă plăcere și să te concentrezi mai mult pe exterior nu pe interior (mai mult clitoris, mai puțin penetrare viguroasă în profunzimea vaginului).

Spanish Fly – pentru femei fericite și satisfăcute!