Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să-ți faci iubita să vrea sex de 3 ori pe zi fără probleme!

Cum să-ți faci iubita să vrea sex de 3 ori pe zi fără probleme!


Publicat în: 2020-12-10
"Cel mai bun lucru pe care i-l puteam oferi iubitei mele când era stresată sau nervoasă și avea nevoie de relaxare, era o partidă fe-no-me-na-lă de sex! Era tot ce își dorea, tot ce putea fi mai bine pentru amândoi după o zi grea. Ea venea la mine, mă trăgea de cureaua pantalonilor și zicea: hai, am nevoie de tine ca de aer. Și totul se topea în jurul nostru. Orgasmele veneau de la sine. Era fantastic. Păcat că s-a terminat. Acum nu mai are chef de sex cu săptămânile. Nu mai trage de mine, nu mă mai atinge, nu mai vrea să fie atinsă. E trist și nu știu ce să fac. Au trecut deja 5 luni de când suntem în situația asta. Am nevoie de ajutor ca să o pot ajuta pe ea. Am nevoie de ea ca de aer!" Alexandru, 29 ani, București.

Mihai, 35 ani spune:

"Am trecut prin aceeași situație. A fost greu. La noi a durat aproape 1 an. Am fost pe la toți medicii, am făcut toate analizele, am cheltuit bani pe la toți specialiștii și n-au descoperit nimic. Și ea tot nu avea chef de sex și eu deveneam tot mai speriat și nu înțelegeam ce se petrece. Apoi am aflat cu greu că iubita mea pierduse o sarcină și nu spusese nimic, nimănui. Trebuie să ai răbdare și până la urmă îți va spune singură ce probleme are și își va reveni. La noi nu s-a întâmplat revenirea totală. Am avea nevoie de ceva ajutor pentru că simțim că ne îndepărtăm unul de celălalt și că ne pierdem relația."

Sorin, 30 ani spune:

"Am trecut prin asta și aproape mi-am pierdut relația. Iubita mea n-a avut nimic special, doar o perioadă de 8 luni în care n-a avut chef deloc. Eram bine înainte, făceam sex destul de des. Apoi n-a mai vrut. Am aflat într-un final că voia altceva. Că avea niște fantezii și că tot ce făceam eu în pat n-o excita prea tare. Am schimbat câte ceva și acum e mai bine. Parcă tot nu simte excitație maximă dar nu știm ce să facem. Există oare ceva cu care să o pot ajuta?

George, 33 ani spune:

"La noi e și mai grav. Spune că o doare, că e uscat acolo jos, și nu vrea să fie atinsă. Și noi am fost la medici, ne-au dat ceva creme și lubrifianți dar ea tot refuză să se lase atinsă. Nu are probleme medicale, doar spune că nu simte plăcere și că vrea să fie lăsată în pace. E greu în astfel de situații pentru că suntem căsătoriți de 3 ani și nu vrem să ne despărțim."

Simion, 37 ani spune:

"Soția mea n-a avut chef de sex multă vreme după naștere. Am crezut și am sperat că la o lună, două, trei își va reveni dar n-a fost așa. Au trecut aproape 2 ani în care am făcut sex de vreo 3 ori. Era obosită, copilul avea nevoie de ea, așa că am lăsat-o în pace dar nu eram mulțumit absolut deloc. 2 ani fără sex? E greu și pentru noi bărbații. Așa că m-am dus la farmacie și am cerut ceva pentru soția mea. Nu speram să primesc ceva, nu-mi închipuiam că există ceva care să readucă pasiunea în cuplu. Am luat niște capsule care, ce să vezi, au fost miracol! După o lună, soția mea era sex, sex, sex. Trăgea de mine și nu-mi venea să cred. Nebunie curată! După ce le-am terminat pe cele din farmacie am comandat online. Nu mai știu cum se chemau că n-am mai luat de multă vreme."

Clitorin – pentru reaprinderea dorinței indiferent de situație!

Multe cupluri trec prin situații dramatice pe partea sexuală și nu găsesc soluții la problema lipsei chefului de sex la femei. Din fericire, soluția există și se numește Clitorin, supliment alimentar din plante pentru plăcere maximă la femei. Clitorin reaprinde dorința și readuce plăcerea cu ajutorul extractelor naturale din plante. Clitorin trezește sensibilitatea și plăcerea atingerilor, contribuie la intensificarea orgasmelor și plăcerii și readuce partenerele în pat, cu dorință de sex și poftă de viață. Clitorin este soluția care a salvat multe cupluri de la despărțire, a readus fericirea în familie și plăcerea în pat. Recomandat de medici și specialiști în probleme de sex și relații!