Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să faci mișcare stând în pat și să arzi calorii de plăcere

Cum să faci mișcare stând în pat și să arzi calorii de plăcere


Publicat în: 2020-12-16
Care e cel mai simplu și mai plăcut mod de a face mișcare? Alergatul prin parc? Mersul prin pădure? Urcatul pe munte? Trasul de fiare? Știm că uneori n-ai chef de niciuna din cele de mai sus, așa că astăzi îți propunem ceva mult mai aproape de inima ta de mascul feroce. Ceva ce poți face în pat, la duș, pe canapea, pe podea, oriunde în casă (și poate și în afara casei dacă vrei senzații tari). Ceva ce îți place oricum enorm de mult. Ceva ce arde caloriile mai ceva ca o oră de cardio.

1. "Ieși la agățat online"

Pasiunea face inima să bată mai ceva ca alergatul la bandă. Dacă ești cumva singur și neliniștit, instalează-ți una dintre zecile de aplicații special create pentru pasiuni nebune și găsește-ți perechea fie și pentru o noapte. Dacă ai deja pe cineva special, atunci pregătește-i iubitei tale o seară romantică și pasională cum n-a mai văzut. Indiferent de situație, nu lăsa noaptea să treacă pe lângă tine fără să faci... mișcare. Arde caloriile în pat și lângă pat, cu plăcere, cu pasiune, pune sângele în mișcare și alungă toate grijile cu o partidă... sau mai multe, de sex. Nu există remediu mai bun contra stresului cotidian decât senzația că îți pierzi mințile de plăcere alături de o femeie frumoasă.

2. "Dragostea se face-n minim doi..."

Mai ții minte melodia asta care urla din toate boxele acum vreo 4-5 veri? Să știi că spune un adevăr. Bine, știu că te-ai dus imediat cu gândul la scene cu mai mult de doi sau două, dar mai ai răbdare, ajungem și acolo. Momentan rămânem la doi: tu și ea care vă iubiți ca nebunii pe canapea. Tot ce voiam să zic este să ai ceva mai multă grijă de ea. Să fii mai atent la semnalele pe care ți le trimite. Și să știi că femeile trimit muuulte semnale. Numai că bărbații, ceva mai zăpăciți din fire, nu le bagă în seamă. Ea îți arată unde vrea atinsă, cum, cât, dacă vrea mai tare sau mai lent, dacă simte plăcere sau nu. Așa că deschide ochii și vezi ce îți spune. Și oferă-i ce-ți cere pentru că la urmă vei primi... o, da, vei primi ceva ce nici măcar nu-ți poți închipui. Femeile știu să te scoată din minți. Numai că trebuie să simtă că ești acolo, că ești de partea lor.

3. Lung, scurt, nu contează!

Știu, știu, ai mereu o problemă existențială. Ai un penis normal și ai vrea să fie lung de tot. Pentru că așa ți-a zis un prieten că are el și că iubitei lui îi place la nebunie. Știi ceva? Lungimea nu contează, erecția da! O erecție fermă face cât șapte penisuri cu dimensiuni uriașe. Și mai e ceva! Ce știi să faci în afară de penetrare? Știi ce scrie mai recent în revistele pentru femei? Că penetrarea e din ce în ce mai puțin importantă. Că femeile vor să fie iubite cu mâinile, cu limba, cu ochii și... la urmă cu penisul. Așa că uită de grija dimensiunilor și concentreazâ-te pe erecție. O erecție tare excită vizual și te ajută să dai savoare unei partide în care v-ați folosit deja toate instrumentele pe care le aveți. N-am zis că pensiul nu contează și că poți să fii impotent! Nu! Am zis că erecția contează și că poți să faci o femeie extrem de fericită cu un penis normal.

Soluția pentru erecții stabile nu fragile?

Ți-e frică de pierderea erecției? Ți-e teamă că dacă o pierzi nu mai revine? Ai peste 35 de ani și mai pierzi erecțiile din când în când? Majoritatea bărbaților au frica asta în jurul vârstei de 30 de ani. Se tem că își vor pierde erecția dacă nu penetrează și ejaculează în primele 5 minute. Dacă vrei partide care să dureze de sâmbătă până luni, da ai auzit bine, de sâmbătă până luni, fără pastile, fără o cameră plină de jucării sexuale, fără exerciții complicate și alte minuni, ia ActivMax spray. ActivMax este o soluție pe care dacă o pulverizezi pe penis înainte de a face sex, te va ajuta să ai și să menții o erecție "tare de poți să spargi nuci cu ea". ActivMax este un spray natural din plante care nu amorțește. Pentru evitarea pastilelor de care te temi și pentru revitalizarea vieții sexuale, ia cu tine ActivMax oriunde te duci. Te va ajuta să faci sex pe săturate, să arzi calorii direct din pat și să simți din nou intensitatea plăcerii sexuale. ActivMax pentru plăcere în doi... sau mai mulți!