Loading
Prima pagină
Favorite 0
Contul meu
Revista MaxMed
0
Coşul tău este gol și trist.
LOGIN
Contul meu
Transport gratuit
De la 199 lei
Telefon: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
WhatsApp: 0371-785.785
L - J 8:00-16:00, V 8:00-13:00
Prima pagină Revista MaxMed Cum să-ți întărești imunitatea ca să scapi mai ușor de cancer și alte boli

Cum să-ți întărești imunitatea ca să scapi mai ușor de cancer și alte boli


Publicat în: 2021-01-31
Cu toții ne temem de boli. Ne temem de cancer, de infecții cu virusuri, de boli de inimă și diabet, de orice ne-ar transforma din ființe vii și energice în ”pacienți”, persoane bolnave care depind de medicamente. Doar că teama nu ajută la nimic. Teama nu te motivează să mănânci mai sănătos, să faci mai mult sport, să te lași de fumat sau să bei mai puțin alcool. Nu teama ci speranța te ajută să ai un sistem imunitar puternic. Frica te paralizează, speranța îți dă aripi. 4 februarie este Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului. Hai să luptăm cu toate armele împotriva cancerului și să ne întărim sistemul imunitar, cea mai eficientă formă de apărare a organismului nostru.

Speranța – salvare din orice situație!

Ești bolnav? Nu dispera! Ești sănătos? Bucură-te de viață și păstrează-ți sănătatea! Chiar dacă ai cancer, boli de inimă, de ficat, diabet sau boli de rinichi, speranța ajută sistemul imunitar să lupte mai eficient. Speranța te ajută să faci tot ce este omenește posibil pentru a-ți reveni. Speranța te motivează să ieși din casă, să te miști, să inspiri aer curat, să fii om în continuare și nu pacient, bolnav, suferind sau orice altceva.

Natura este cel mai sigur vindecător

Plantele conțin sute de substanțe active care ne pot întări sistemul imunitar. Fiecare fruct pe care îl consumi conține antioxidanți, iar antioxidanții te apără direct de cancer, de îmbătrânire prematură și de multe boli degenerative. Fiecare legumă proaspătă te protejează și îți apără sănătatea. Fiecare pas făcut în natură te relaxează, te întărește și te ajută să ai speranță, să lupți, să fii puternic și încrezător. Fiecare kilogram pe care îl elimini din greutatea ta printr-un stil de viață sănătos te ajută să trăiești mai mult. E simplu să ai grijă de sănătatea ta. Nu costă mult, nu necesită schimbări radicale. Doar mici ajustări ca să-ți fie bine chiar dacă deja suferi de unele boli.

Plimbările în pădure întăresc sistemul imunitar

Plimbările în pădure calmează sufletul și mintea. Dar, ultimele studii arată că plimbările în pădurile de conifere pot întări sistemul imunitar. Copacii de pin, de exemplu, eliberează niște substanțe aromate numite fitoncide care sunt antimicrobiene și întăresc sistemul imunitar. Fitoncidele sau ”plantele ucigașe” sunt substanțe active care se găsesc în multe plante. Acțiunea lor este însă mult mai puternică în păduri. Pădurile au și o floră microbiană diferită, care ne pune sistemul imunitar la treabă și ne ajută să devenim mai relaxați, mai sănătoși și mai puternici. Așa că, ori de câte ori aveți ocazia, mergeți la plimbare în pădure. Este cel mai simplu mod de a vă menține sănătatea sau de a vă stimula sistemul imunitar.

Fii în alertă, ia toate măsurile!

Ziua Mondială de Luptă Împotriva Cancerului este anul acesta la a 21-a ediție. An de an, cercetările se intensifică și lupta devine mai puternică pentru că la fiecare 9 secunde o persoană este diagnosticată cu cancer în Uniunea Europeană. Dacă nu luăm personal măsuri pentru a ne întări sistemul imunitar și pentru a ne menține sănătatea, până în 2035 numărul de bolnavi de cancer s-ar putea dubla. Există peste 100 de tipuri de cancer și multe dintre ele pot fi prevenite printr-un stil de viață sănătos, echilibrat și relaxat. Mergi la medic și cere-i să-ți facă analizele anuale care ar putea detecta o formă de cancer abia la început și care se poate trata. Mergi la medic și cere-i analize detaliate dacă simți că nu ești în regulă. După 40 ani, analizele anuale ar trebui să fie o regulă de viață.

CancerEx – natura în acțiune pentru tine și sistemul tău imunitar!

CancerEx este un supliment alimentar natural care întărește sistemul imunitar și te ajută să lupți împotriva cancerului. CancerEx conține extracte naturale din ciupercile shiitake, ciuperci pline de antioxidanți și alte substanțe active benefice organismului. Suplimentul CancerEx te poate ajuta să ai un sistem imunitar puternic care să lupte eficient împotriva bacteriilor, virusurilor și mai ales cancerului.

CancerEx nu vindecă boli dar contribuie la sănătatea ta prin întărirea sistemului imunitar. CancerEx este un supliment natural care poate fi folosit atât de oamenii sănătoși, ca metodă de prevenție, cât și de cei aflați sub terapie și care au nevoie de un plus de sănătate pentru sistemul imunitar. CancerEx este un supliment fără contraindicații, se folosește simplu și îți poate reda speranța în lupta cu cancerul sau alte boli.